Home / Invatamant / Surprize pentru studenţii UMF

Surprize pentru studenţii UMF

Distribuie

Deschiderea festivă a anului universitar 2017-2018 la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș va avea loc luni, 25 septembrie, ora 10.00, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureș.
Potrivit reprezentanţilor Compartimentului Relații Publice al UMF Târgu-Mureş, festivitatea reprezintă un moment emoționant pentru proaspeții studenți ai Universității, care pornesc nerăbdători pe un nou drum.

„Cu acest prilej, va fi lansată piesa studentului la UMF, care va fi cântată de un grup de studenți talentați și un artist extrem de îndrăgit. Iar surprizele nu se opresc aici! După festivitate studenții boboci sunt invitaţi, la ora 12.00, la o întâlnire cu reprezentanţii şi conducerea Facultății de Medicină Dentară, în Aula Centrului Integrat de Medicină Dentară. Tot la ora 12.00, studenţii anului I ai Facultăţii de Farmacie sunt invitaţi, în același scop, în amfiteatrul 1 al noului sediu al facultăţii”, au transmis reprezentanţii UMF Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.