Contrabandă cu ţigări şi alcool Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 426 Vizualizări

Contrabandă cu ţigări şi alcool

Poliţişti specializaţi în combaterea investigării criminalităţii economice din judeţele Mureş şi Timiş au desfăşurat miercuri, 20 septembrie, opt percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de colectare, deţinere şi comerţ ilegal cu alcool şi ţigări.

Din cercetări, a reieşit că în perioada 2016-2017 mai multe persoane din judeţele Mureş şi Timiş ar fi constituit o reţea specializată în traficul cu ţigarete şi alcool, fără banderole de marcaj fiscal, provenite din Serbia. „Până în prezent, ofiţerii de poliţie judiciară au descoperit şi ridicat 17.160 de ţigarete şi 10 litri de alcool dublu rafinat, produse care se aflau în afara antrepozitului fiscal autohton. Prejudiciul cauzat bugetului de stat se ridică la 20.000 de euro. În urma percheziţiilor, o persoană a fost reţinută pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă continuată şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste un kilogram de tutun de fumat, 10.000 fire ţigarete”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Sângeorgiu de Pădure şi lucrători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE