Home / Administratie / Şedinţă de Consiliu Local Târgu-Mureş cu 25 de proiecte de hotărâre

Şedinţă de Consiliu Local Târgu-Mureş cu 25 de proiecte de hotărâre

Distribuie

Consilierii locali ai municipiului Târgu-Mureş sunt convocaţi, în conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 3.576 din 21 septembrie, la o şedinţă ordinară a Consiliului Local municipal Târgu-Mureş care va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 14.00, la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45.

Potrivit convocatorului, făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu-Mureș pe anul 2017.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru casă de locuit şi garaj auto”, strada Ioan Vescan fără număr. Proprietari – Beneficiari: Muntean Sorin şi Muntean Carmen – Gabriela.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – stabilire reglementări pentru construire casă de locuit şi împrejmuire”, strada Verii, nr.19, cu regulamentul local de urbanism aferent Iniţiator: Dobo Ellemer.
  4. Proiect de hotărâre privind reglementarea înscrierii provizorii în cartea funciară a unui imobil situat pe strada Podeni nr. 13 în patrimoniul Municipiului Târgu-Mureş.
  5. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren intravilan în suprafaţă de 81 metri pătraţi din Târgu-Mureş, strada Eden, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Nuţu Gheorghe-Cătălin şi soţia Nuţu Mirela-Lucia.
  6. Proiect de hotărâre privind modificarea art.1 al Hotărârii de Consiliu Local Municipal Târgu-Mureş nr. 56/23 februarie 2017 referitor la reactualizarea componenţei Comisiei de evaluare şi selecționare a proiectelor de finanţare depuse în baza Legii nr. 34/1998 referitoare la acordarea unor subvenții asociațiilor și fundațiilor române cu personalitate juridică, care înființează și administrează unități de asistență socială.
  7. Proiect de hotărâre privind modificarea articolului 1 al Hotărârii de Consiliu Local Municipal Târgu-Mureş nr. 178/18 mai 2017 referitoare la trecerea cotelor din drumul în suprafaţă de 4.572 metri pătraţi din Târgu-Mureş, strada Constandin Hagi Stoian, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş.
  8. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor de salubrizare în Municipiul Târgu-Mureş.
  9. Proiect de hotărâre privind reglementarea înscrierii provizorii în cartea funciară a unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja în patrimoniul Municipiului Târgu-Mureş.
  10. Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului A.G.A., domnul Bakos Levente să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare ale Adunării Generale a Acţionarilor SC Compania Aquaserv SA, din data de 5 octombrie 2017.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocațiilor bugetare pentru perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2017 pentru asociațiile/fundațiile selecționate în baza Legii nr. 34/1998 cu modificările și completările ulterioare și a H.G. nr.1153/2001 cu modificările și completările ulterioare precum și pentru categoriile de persoane asistate.
  12. Proiect de hotărâre privind rectificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş nr. 242/27 iulie 2017 referitoare la modificarea tarifelor de salubrizare în Municipiul Târgu-Mureş.
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de închiriere între Municipiul Târgu-Mureş şi Fundaţia Vijf Broden En Twee Vissen în vederea asigurării spaţiului necesar desfăşurării activităţii de învăţământ a structurii fără personalitate juridică arondată Şcolii Gimnaziale “Romulus Guga”.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului tehnic şi declararea de utilitate publică de interes local a obiectivului de investiţii “Extindere str. Tudor Vladimirescu, Târgu-Mureş”.
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş nr. 208/29 iunie 2017, prin care s-a modificat Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş.
  16. Proiect de hotărâre privind aprobarea schemei de ajutor de minimis pentru atragerea investiţilor şi susţinerea dezvoltării economice, prin acordarea unor scutiri de la plata impozitelor pe clădiri şi teren datorate bugetului local al Municipiului Târgu-Mureș.
  17. Proiect de hotărâre privind actualizarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Serviciului Public Administraţia Domeniului Public.
  18. Proiect de hotărâre privind numirea în calitate de reprezentanți ai Consiliului Local Municipal Târgu-Mureș, cu atribuțiile aferente în consiliile de administrație ale unităților de învățământ din Municipiul Târgu-Mureș, în anul școlar 2017-2018.
  19. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Târgu-Mureş în vederea deplasării la Strumyani / Bulgaria, în perioada 19 – 23 octombrie.
  20. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Târgu-Mureş în vederea deplasării la Kusadasi / Turcia, în perioada 23 – 31 octombrie 2017.
  21. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Târgu-Mureş în vederea deplasării la Ilmenau / Germania, în perioada 30 septembrie – 5 octombrie 2017.
  22. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Târgu-Mureş în vederea deplasării la Chișinău / Moldova, în perioada 13 -15 octombrie 2017.
  23. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică a unui teren în suprafață de 2.000 metri pătraţi situat în Târgu-Mureș, strada Depozitelor nr. 24.
  24. Proiect de hotărâre privind unele modificări la Statul de funcţii și Organigrama Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Târgu-Mureș –  Direcția școli.
  25. Proiect de hotărâre privind modificarea articolului 102 a Hotărârii de Consiliu Local Municipal Târgu-Mureş nr. 231/27 iulie 2017 referitoare la aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public de Exploatare şi Întreţinere a Parcărilor şi Zonelor de Staţionare cu Plată în Regim de Autotaxare, aflate pe Domeniul Public al Municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

 

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.