FOTO: Investiţii în educaţie, la Ungheni Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1143 Vizualizări

FOTO: Investiţii în educaţie, la Ungheni

Noul an şcolar a adus mai multe schimbări în cadrul Şcolii Gimnaziale „Emil Drăgan” din Ungheni, una dintre acestea fiind numirea domnişoarei Bianca Minodora Teth în funcţia de director.

Săli renovate

Anul şcolar 2017-2018 a debutat sub auspicii optimiste, mai ales că în această vară au îmbrăcat haină nouă încă şapte săli de clasă din corpul clădirii A al Şcolii Gimnaziale „Emil Drăgan” din Ungheni, unde îşi desfăşoară activitatea învăţământul gimnazial.

„Mă bucur că pot să îi întâmpin astăzi pe elevi într-o şcoală care este sprijinită activ de Primăria oraşului nostru”, a declarat Bianca Minodora Teth.

Cele şapte săli de clasă au fost renovate complet. S-a montat parchet laminat, s-a zugrăvit, s-au schimbat radiatoarele, s-au pus perdele noi, clasele au fost dotate cu mobilier nou: băncuţe individuale pentru elevi, catedre, scaune, dulapuri pentru materialele didactice, table magnetice, cuiere etc.

„Avem o şcoală modernă, curată, primitoare, şi toate acestea se datorează implicării autorităţilor locale şi în principal a domnului primar Prodan Victor care a înţeles că atunci când se investeşte în educaţie se investeşte în viitor, educaţia este cea care poate să crească şi să întărească comunitatea noastră. Dar sprijinul din partea autorităţilor locale nu s-a redus doar la lucrările de renovare, oferind şi anul acesta burse elevilor şcolii şi sprijinind participarea premianţilor într-o tabără pe litoralul Mării Negre”, a subliniat Bianca Minodora Teth.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE