Lemn în valoare de peste 9.000 de lei confiscat de poliţişti Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 502 Vizualizări

Lemn în valoare de peste 9.000 de lei confiscat de poliţişti

Poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Mureş, cu sprijinul Ocolului Silvic Reghin, au desfăşurat vineri, 29 septembrie, cinci percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracţiunilor de tăiere de arbori şi furt de arbori.

Activităţile desfăşurate au vizat documentarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni la regimul silvic, precum şi identificarea masei lemnoase tăiate şi sustrase în mod ilegal din suprafeţele de pădure, aflate pe raza administrativă a localităţii Beica de Jos şi în paza Ocolului Silvic Reghin.

„Cu ocazia efectuării percheziţiilor, au fost identificaţi 62,2 metri cubi de lemn pentru foc, de diverse specii, ce ar fi provenit din tăieri ilegale şi pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă. Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de 9.330 de lei, a fost confiscată şi transportată la depozitul Ocolului Silvic Reghin, fiind predată în custodia personalului silvic”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş, Serviciului de Investigaţii Criminale, Postului de poliţie Beica de Jos, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Col. Sabin Motora” Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE