Acţiuni de salubrizare în Târgu-Mureş Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

Acţiuni de salubrizare în Târgu-Mureş

Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș a reluat începând cu luna septembrie 2017, respectiv în fiecare zi de miercuri, activitatea de salubrizare a unor zone din municipiu.

Muncă în folosul comunităţii

Astfel, sub supravegherea cadrelor instituției, patru persoane care beneficiază de ajutor social sau care au obligația de a presta muncă în folosul comunității, au fost implicate în acțiuni de curățare a domeniului public, derulate în cartierele Mureșeni și Dâmbu Pietros.

„Contextual, dorim să reiterăm concetățenilor noștri faptul că în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local 20/2008, alineatul 5, este interzisă aruncarea în altă parte decât în locurile anume destinate – container, coșuri stradale etc. a deșeurilor de orice fel, nerespectarea acestei interdicții sancționându-se cu amendă contravențională cuprinsă între 100 și 300 lei. Potrivit articolului 8, alineatul1 din același act normativ, crearea și întreținerea unor platforme clandestine de depozitare a deșeurilor menajere vegetale, de grajd, a resturilor provenite din demolări sau construcții se sancționează cu amendă contravențională de la 200 la 2.000 lei”, se precizează într-un comunicat de presă remis de conducerea Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE