Home / Reviste / Reghin / GALERIE FOTO: Cuplurile de Aur sărbătorite la Reghin

GALERIE FOTO: Cuplurile de Aur sărbătorite la Reghin

Distribuie

Momentul „Nunta de Aur” a fost cireașa de pe tort a evenimentului dedicat „Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice” , găzduit  luni, 2 octombrie  de Restaurantul „Monte Carlo” din Reghin, când 35 de cupluri au primit respectul cuvenit la împlinirea celor 50 de ani de căsnicie. Au primit aplauzele întregii asistenţe familiile Nagy Tibor și Estera, Pușcaș Augustin și Ana, Sütö-Minyukus Ioan și Ana, Muș Ioan și Rafila, Farcaș Zaharie și Carolina, Pop Vasile și Ioana-Emilia, Farkas Emeric și Ana, Nagy Emeric și Anna, Șimon Eugen și Eleonora, Kiss-Miki Ferenc și Irina, Balla Dionisie și Irina, Neagu Vasile și Elisabeta, Bucur Gheorghe și Victoria, Czuczura Ludovic și Ana, Varodi Petru și Maria, Fekete Vasile și Ecaterina, Pui Ioan și Aurelia, Demeter Carol și Eva, Daibucat Iuliu și Eva-Maria, Gyulai Iosif și Magdalena, Popa Darie și Maria, Vereș Árpád și Agneta, Zoltan Dumitru și Agneta, Chețan Ioan și Raveca, Ferencz Iozsef și Viorica, Crețu Ioan și Victoria, Cozma Victor și Salvina, Moldovan Romulus și Valeria, Tripon Gheorghe și Ana, Rotariu Liviu și Ileana, Sîntean Pavel și Floarea, Páll Péter și Irén, Barta Ferencz și Elisabeta, Borșa Petre și Ana, și Căruceru David și Elvira.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul rectorului UMFST. Leonard Azamfirei: „Dorința de a avea plata cu ora, să nu fie mai mare decât dorința de a avea oameni tineri”

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a avut loc joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.