Home / Recomandări zi de zi / Bărbaţi din Târgu-Mureş cercetaţi pentru furturi din locuinţe

Bărbaţi din Târgu-Mureş cercetaţi pentru furturi din locuinţe

Distribuie

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş au desfăşurat marţi, 10 octombrie, două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe.

Prejudiciu de 6.000 de lei

În fapt, doi tineri, de 23 şi 27 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Târgu-Mureş, ar fi sustras, în data de 16 august 2017 şi 2 septembrie 2017, mai multe bunuri electronice şi electrocasnice – televizoare, laptopuri, jocuri Play Station, din două locuinţe situate în municipiul Târgu-Mureş. Prejudiciul cauzat cu ocazia comiterii faptei fiind de aproximativ 6.000 de lei.

„În urma perchezițiilor, au fost identificate bunuri susceptibile a fi provenite din comiterea activităţilor infracţionale, precum și alte bunuri a căror proveniență nu a putut fi dovedită de către deținători şi cu privire la care poliţiştii continuă cercetările, respectiv un videoproiector, un aparat DVD, un joc Play Station, un laptop şi altele. Au fost emise mandate de aducere față de două persoane, care au fost conduse la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor. Pe numele tânărului de 23 de ani a fost emis un mandat de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş să dispună în continuare. Față de tânărul de 27 de ani este continuată urmărirea penală, întrucât acesta se află în Penitenciarul Târgu-Mureș, arestat în altă cauză”, se arată într-un comunicat remis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cercetările vor fi continuate de către polițişti în vederea probării întregii activități infracţionale.

„Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul specialiştilor criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş precum şi al jandarmilor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş”, se mai menţionează în document.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Carduri sociale de alimente și mese calde. Cum pot fi obținute și care sunt categoriile de beneficiari?

Distribuie Persoanele defavorizate din Municipiul Târgu Mureș care beneficiază de tichete sociale electronice pentru alimente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.