Home / Administratie / Conducerea DGASPC Mureş, preluată de Miklea Hajnal-Katalin. „Am încredere mare în echipa care mă înconjoară!”

Conducerea DGASPC Mureş, preluată de Miklea Hajnal-Katalin. „Am încredere mare în echipa care mă înconjoară!”

Distribuie

Consilierii judeţeni au validat vineri, 13 octombrie, într-o şedinţă extraordinară de lucru, cu unanimitate de voturi, rezultatul concursului pentru ocuparea funcţiei de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş. La concursul prin recrutare pentru conducerea DGASPC Mureş, organizat în perioada 26-28 septembrie 2017, a participat un singur candidat, respectiv Miklea Hajnal-Katalin, care a fost declarată admisă, cu avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Reporter: Cu ce gânduri preluaţi funcţia de director general al DGASPC Mureş?

Miklea Hajnal-Katalin: Mulţumesc în primul rând pentru votul de încredere al Consiliului Judeţean, al consilierilor. Cu forţe proaspete, plină de încredere, venind din interiorul acestei instituţii, cred că vom face treabă bună. Am încredere mare în echipa care mă înconjoară, în colegii cu care voi lucra, şi cu sprijinul Consiliului Judeţean vom reuşi.

Rep.: Vor fi modificări pe care le veţi face în activitatea instituţiei?

M.H.K.: Deocamdată vom cartografia şi voi vedea care sunt problemele urgente, după care am în plan mai multe modificări. Nu neapărat modificări, ci creşterea calităţii serviciilor din cadrul serviciilor destinate copiilor şi adulţilor.

Rep.: De când lucraţi la DGASPC Mureş şi care a fost evoluţia dumneavoastră profesională?

M.H.K.: Lucrez la DGASPC Mureş din 2006, am lucrat pe vremea aceea în Compartimentul Antisărăcie şi prevenirea excluziunii sociale. Am plecat din mediul privat. După aceea am lucrat pe proiecte PHARE. Am înfiinţat un Centru de tranzit pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecţie şi am extins reţeaua de servicii de servicii la domiciliu. Acest compartiment la care am lucrat, după ce a fost inclus şi Centrul de tranzit ne-am ocupat într-un compartiment separat de victimele violenţei în familie şi încet-încet, din 2012, am venit în Serviciu, unde am fost şef de serviciu până în prezent.

A consemnat Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții români asigurați și neasigurați?

Distribuie Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România a elaborat, în data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.