Proiecte de voluntariat pentru studenţii UMF Târgu-Mureş Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 207 Vizualizări

Proiecte de voluntariat pentru studenţii UMF Târgu-Mureş

Studenții Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș sunt invitați luni, 16 octombrie, la ora 20.30, la sediul Ligii Studenților din Târgu Mureș, la o întâlnire cu voluntarii Departamentului de Sănătate a Reproducerii și anti-SIDA (SCORA), în cadrul căreia li se vor prezenta informații despre departament și proiectele din acest an universitar.

Reprezentanții Departamentului SCORA au transmis că își propun să deruleze o serie de proiecte sociale și campanii cu scopul de a informa elevii și studenții cu privire la bolile cu transmitere sexuală, sarcină, cancerul de col utern, cancerul testicular etc.

Potrivit blogului UMF Târgu-Mureş, în acest an universitar, voluntarii își propun să deruleze proiectul „Sarcina la adolescente”, în cadrul căruia să informeze adolescentele cu privire la sarcină, cum să se protejeze și vor puncta bolile cu transmitere sexuală. Un alt proiect intitulat „Răspândește vorba, nu virusul” se referă la o campanie de informare stradală și testare gratuită HIV.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE