Home / CSU Medicina CSŞ / CSU Medicina revine spectaculos și învinge

CSU Medicina revine spectaculos și învinge

Distribuie

În etapa de debut a Diviziei A1 la volei feminin CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a obținut o victorie spectaculoasă pe teren propriu, 3-1 cu „U” NTT Data Cluj. Mureșencele au început partida cu un joc modest, cedând primul set cu 15-25, dar au revenit spectaculos și au câștigat următoarele trei seturi cu 25-12, 25-20 și 26-24, adjudecându-și cele trei puncte. Clujencele s-au desprins rapid în primul set la 5-1 și au avut 8-2 la primul timp de odihnă. Mureșencele nu și-au intrat în mână și la al doilea time-out erau conduse cu 8-16. S-au apropiat apoi la 14-17, dar au mai făcut până la finalul setului un singur punct. Debutul setului secund nu anunța revirimentul. Până la primul timp tehnic s-a mers aproape cap la cap, dar CSU Medicina a reușit să ia avantaj la 8-4, apoi s-au distanțat la 16-8 la al doilea timp de odihnă. Pe teren parcă erau alte echipe. Atacurile devastatoare ale Elizei Varga au lăsat fără replică echipa oaspete. Setul s-a încheiat cu victoria categorică a mureșencelor, dar finalul nu putea fi anticipat.

 

Echilibru rupt de dorința de a învinge

Setul trei a început cu seriviul greșit al gazdelor. S-a ajuns însă la 3-1, după care clujencele au egalat la 5. „Medicinistele” au reușit să intre la primul time-out tehnic cu avantaj minim și, deși s-au desprins apoi la patru puncte, la al doilea timp avantajul era tot de un singur punct. Au urmat alte atacuri fără replică din partea Elizei, completat de blocaje în serie cu Roxana Iancu în prim plan, secondată de Loredana Dobriceanu, Raisa Ioan sau Rodica Buterez, cu un liber foarte atent, Laura Molnar. Mureșencele au ajuns la 21-15 și, cu toate eforturile oaspetelor de a recupera, Medicina a încheiat setul la 25-20. Un punct era asigurat, dar victoria în setul patru putea aduce trei puncte. Clujencele au luptat pentru a reveni în meci și au condus cu 8-7 la primul timp de odihnă. Au urmat mingi foarte disputate, puncte muncite de către gazde, care s-au desprins la 13-9. Oaspetele au revenit și au egalat la 14. Mureșencele conduceau la al doilea timp cu 16-14, după care s-au desprins la 22-17. Victoria părea foarte aproape, dar s-au ratat câteva mingi aparent simple și clujencele au anulat primele două mingi de meci, egalând la 24. CSU Medicina a obținut însă cele două puncte necesare și a încheiat jocul în patru seturi.

Antrenorii Zucovic și Bokor au început jocul cu sextetul: Roxana Iancu, Raisa Ioan, Loredana Dobriceanu, Rodica Buterez, Eliza Varga, Alexandra Babaș și Laura Molnar libero. Pe parcurs au mai jucat Carmen Arniceru, C. Dițu, S. Mocan, iar din lot au mai făcut parte Alexandra Cauc, S. Străchinescu și Lea Rancz libero.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții români asigurați și neasigurați?

Distribuie Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România a elaborat, în data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.