Dan Iernuțan reales la conducerea TNL Mureş Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 932 Vizualizări

Dan Iernuțan reales la conducerea TNL Mureş

Tinerii liberali din județul Mureș și-au ales sâmbătă, 14 octombrie, o nouă conducere. Cei peste 100 de membri TNL prezenți la conferința de alegeri l-au reales la cârma organizației pe Dan Iernuțan, care ocupă funcția de președinte din anul 2011, în funcția de presedinte executiv pe Horea Șarlea, iar în pozițiile de prim-vicepreședinți pe Cristian Darosi și Ciprian Belean.

Absolvent al Universității “Petru Maior” din Târgu-Mureș, Dan Iernuţan este un antreprenor de succes fiind, încă de la 18 ani, managerul propriei companii care activează în domeniul IT. “Sunt onorat de reconfirmarea primită în această funcție prin votul colegilor mei. Restartăm activitatea tinerilor liberali mureșeni cu un program coerent, care va căuta și va promova valorile din rândul tinerilor”, a spus Iernuțan.

Mesaje de încurajare

Prezent la conferința de alegeri, senatorul Cristian Chirteş, totodată președinte al PNL Mureș, le-a transmis tinerilor liberali un mesaj de încurajare.

“Vă doresc să deveniți oameni politici și nu politicieni. Un om politic face politici publice pentru comunitatea pe care o reprezintă. Trebuie să aveți curajul de a face politică, de a candida și de a vă asuma funcții politice. Aveți marele avantaj al vârstei și al percepției pulsului României reale, care este aceea pe care o construiți prin dinamismul vârstei voastre”, a afirmat Cristian Chirteş.
La rândul său, consilierul judeţean Ervin Molnar, președintele interimar al PNL Târgu-Mureș, a spus că “La 100 de ani, România are nevoie de curaj și de gesturi politice cu adevărat semnificative. Începând de astăzi, veți avea un rol fundamental în această construcție. De astăzi, vom dovedi împreună că suntem cei mai buni!”.

Vicepresedintele PNL Mureş, consilierul judeţean Mara Togănel, fost preşedinte al Tineretului Național Liberal din Târgu-Mureș, le-a transmis tinerilor liberali multe încurajări.

“Voi sunteți generația nouă, crescută în democratie, o generație liberă și demnă! Tineretul Național Liberal are nevoie de fiecare dintre voi. Are nevoie de imaginația și sinceritatea voastră, de stângăciile și ideile voastre, de energia și îndrăzneala voastră de a crede ca sunteți cei mai buni. Fiți voi înșivă și construiți-vă un viitor frumos!”, a subliniat Mara Togănel.

Nu în ultimul rând, Horea Șarlea, președintele TNL Târgu-Mureș, a transmis un mesaj de implicare tinerilor liberali din judeţul Mureş.

“Vă mulțumesc pentru încrederea voastră. Vă invit la reconstrucție și la implicare. Noi tinerii liberali, trebuie să fim cea mai puternică organizație de tineret din județ, capabili oricând să susținem proiecte politice de succes. O cariera politică de succes trebuie să fie dublată de o carieră profesională solidă”, a declarat Horea Şarlea.

Seria alegerilor interne din Partidul Naţional Liberal Mureş va continua cu cea a Femeilor Liberale Mureș și cu organizația municipală Târgu-Mureș.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE