Cros caritabil la Târgu-Mureş Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 261 Vizualizări

Cros caritabil la Târgu-Mureş

Cetatea Medievală din Târgu-Mureş va găzdui duminică, 22 octombrie, un eveniment destinat elevilor, care are ca scop dezvoltarea abilităţilor de viaţă a acestora, respectiv implicarea în comunitate prin voluntariat.

„O să facem o tură pe Bulevardul Cetăţii şi noi cei mai mari un pic o să le spunem celor din jurul nostru două motive pentru care e bine să facă mişcare şi două motive pentru care e bine să se implice în anumite proiecte, acţiuni ale comunităţii. Cauza pe care o susţinem şi îi încurajăm să o susţină este Spitalul Copiilor”, au transmis organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Astfel, evenimentul este structurat pe următoarele activităţi şi probe: Marşul Mişcării (o tură de Bulevard), Crosul Mişcării 18+ (5,5 kilometri), Crosul Elevilor de 14-17 ani (2,2 kilometri), Cursa Copiilor (1,1 kilometri), Căutare de comori în Cetate (pe echipe), Pasta Party, Flashmob, Tombolă. Traseul se va desfăşura pe Bulevardul Cetăţii, iar informaţii suplimentare pot fi aflate pe pagina web www.maraton-mures.ro.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE