Home / Administratie / Liniștea comunei Ceuașu de Câmpie, consolidată prin Operațiunea Sabre

Liniștea comunei Ceuașu de Câmpie, consolidată prin Operațiunea Sabre

Distribuie

Pompierii voluntari din comuna Ceaușu de Câmpie au primit marți, 17 octombrie, o mână de ajutor din partea colegilor lor din Marea Britanie și Germania, respectiv o mașină de intervenție, menită să asigure liniștea și siguranța în cazul unor evenimente neplăcute la nivelul comunei situată în imediata apropiere a municipiului Târgu-Mureș. Șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ceuașu de Câmpie a subliniat importanța acestuii fest de suflet venit din partea organizației „Operation Sabre”, menită să  asigure liniștea locuitorilor comunei. „Suntem o comună mare și frumoasă ,întinsă  pe o suprafață de 8.338 de hectare, cu aproape 2.000 de locuiințe, și cu o populație de aproape 6.000 de locuitori. În cele opt sate aparținătoare comunei, avem nouă școli și opt grădinițe , un sanatoriu azil de bătrâni, diferite instituții, societăți comerciale, și nu în ultimul rând rezervația naturală „Pădurea Sabed” pe o suprafață de 59 de hectare. Toate acestea sunt în paza noastră, a Servicuiului Voluntar pentru Situații de Urgență Ceuașu de Câmpie .Avem un grup de voluntari, dornici să facă treabă, să practice această meserie de pompier voluntar , și care se pregătesc periodic, atât practic cât și teoretic, cu pasiune și devotament pentru ași ajuta semenii în situații speciale când viața e este pusă în pericol. Încet, am reușit să dotăm serviciul cu cele necesare , și aici mă refer la asigurările de viață ale pompierilor voluntari, să-i dotăm cu echipamentul necesar, iar începând de azi, 17 octombrie, și o frumoasă autospecială, care ne va fi de mare folos în activitatea noastră. Toate acestea au fost posibile numasi cu ajutorul partenerilor din Germania, Austria, dar mai ales Anglia . Fără ajutorul lor nu cred că reușeam să avem în acest scurt timp o autospecială , pentru care țin să le mulțumesc în mod special. Mulțumesc de asemenea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, Comitetului Local pentru Situații de Urgență Ceuașu de Câmpie, și nu în ultimul rând consilierilor locali și primarului Szabo Joszef Levente, care a fost tot timpul alături de noi și ne-a sprijinit, atât moral  cât și financiar”, a precizat Iszlai Gyözö Levente, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ceuașu de Câmpie.

„Să vă  întoarceți acasă teferi și sănătoși la familiile voastre”

Pompierii voluntari din Ceaușu de Câmpie au primit încurajări din partea colegilor din Marea Britanie și Germania, prin vocea lui Bernhard Wursch  Reprezentatul „Operation Sabre” din Germania. „În numele orașului Regensburg vreau să vă mulțumesc pentru primirea avută. Suntem extrem de bucuroși că am putut aduce un aport siguranței cetățenilor  din această comună.  Transmit toate gândurile bune din partea colegilor de la Departamentul de Pompieri din Regensburg, și îmi doresc ca oamenii din această comună să beneficieze din plin de această autospecială, să fie folosită cât mai puțin. Dacă ea va fi folosită, rugămintea mea este ca  ori de câte ori  mergeți  la vreo intervenție, să vă  întoarceți acasă teferi și sănătoși la familiile voastre”,  a precizat Bernhard Wursch.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Michaela Türk, propunerea PNL pentru conducerea Primăriei Sighișoara

Distribuie Consilierul local Michaela Türk și-a anunțat vineri, 15 martie, candidatura pentru funcția de primar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.