Rezultate deosebite pentru luptătorii BDF Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 812 Vizualizări

Rezultate deosebite pentru luptătorii BDF Târgu Mureș

Sportivii clubului sportiv Black Diamond Fight (BDF) Târgu Mureș  au obținut rezultate deosebite la concursurile de lupte full-contact din ultima perioadă. Luptătorii au participat în 30 septembrie la ”Cupa Armenopolis”, ediția 4, Gherla județul Cluj unde, Dinu Țiplica și Csepan Istvan ( la seniori) și  Bajko Balasz (la juniori) au obținut un meritat loc 1 iar Verses Nimrod (seniori)  și  Vlad Mat( juniori) au obținut locul 2.

”S-a văzut pregătirea bună avută, munca depusă și ambiția de a ne autodepăși. Am întâlnit un adversar bine pregătit, deși nu mai sunt la prima tinerețe am reușit să îl înving la puncte cu unanimitatea albitrilor. Mulțumesc antrenorului Poczo Zoltan pentru antrenamentele riguroase  și tuturor celor care au fost alături de noi.”, a declarat Csepan Istvan, Locul 1, 90 kg, Cupa Armenopolis. La gala ”Mix Kombat”, care sa desfășurat în municipiull Bistrița în 14 octombrie, campionul eurpean la K1, Koncz Attila a obținut o calificare în finala competiției după un meci frumos câștigat în fața unui sportiv clujean.  ”Vreau să mulțumesc pentru sustinere familiei, antrenorului meu Poczo Zoltan și tuturor colegilor de la BDF! Mulțumesc pentru ajutor Popovici Sebastian și mulțumesc sponsorului meu oficial Hell Energy pentru susținere și încredere! M-am simtit extraordinar!”, a spus Koncz Attila.

Cuvinte de laudă pentru rezultatele sportivilor mureșeni a avut și antrenorul BDF.  ”Rezultatele bune au arătat seriozitatea și buna pregătire a băieților care au munci foarte mult. Îi felicit și le doresc să nu se oprească aici cu medaliile câștigate”, a declarat Poczo Zoltan, proprietarul BDF Târgu Mureș.

Sursa foto: https://www.facebook.com/ionel.burduhos 

Sportivii mureșeni pregătiți pentru competițiile viitoare

În toamna aceasta sportivii mureșeni de la Clubul BDF vor participa la cele mai importante competiții sportive din acest segment. Campionul european Poczo Zoltan va lupta pentru o calificare pentru gala ”Centura Transilvaniei”, etapă  care se va desfășura în decembrie la Cluj Napoca. La ”Cupa Armura”, care se va desfășura la sfârșitul lunii octombrie la Târgu Mureș, BDF Târgu Mureș va fi prezent cu Gabriel Baciu, Csepan Istvan, Erdos Sandor, Vlad Mat, Bajko Balazs,Veres Nimrod și Tiplica Dinu. ”La fel ca și anii trecuți, sperăm la  rezultate cât mai bune la competițiile din acest an la care vom participa cu diferiți sportive. Le urez băieților multă baftă și pumni de oțel. Mulțumesc sponsorilor care ne-au sprijinit anul acesta material: Hell Energy,  Professional Recycle, Reluxa Comglob, Primer Electro,  Mida Steel,  Azomures, Triplast și vreau să transmit tuturor celor care ne vor sprijini pe viitor că este nevoie de sprijin pentru sportul mureșean de performanță, singuri nu putem participa la astfel de competiții”, a spus Poczo Zoltan.

Autor: Ionel ALBU

Sursa foto: Facebook

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE