Share
Home / Invatamant / Ziua Armatei Române în Şcoli, la Târgu-Mureş

Ziua Armatei Române în Şcoli, la Târgu-Mureş

Cu prilejul Zilei Armatei României, la nivelul Ministerului Apărării Naţionale se desfăşoară evenimentul „ Ziua Armatei României în şcoli ”. În municipiul Târgu-Mureş acest eveniment va avea loc luni, 23 octombrie, astfel: între orele 9.00 – 11.00 la Şcoala Gimnazială „Europa” şi între orele 12.00 – 14.00  la Colegiul Economic „Transilvania”.

„La aceste activităţi participă reprezentanţi ai Biroului Informare Recrutare din Centrul Militar Judeţean Mureş, militari din Garnizoana Târgu-Mureş, elevi şi studenţi din instituţii militare de învăţământ. Programul va include alocuţiuni privind semnificaţia zilei de 25 octombrie, prezentarea tipurilor de misiuni executate de militari, elemente care vizează cariera militară şi oferta educaţională a instituţiilor militare de învăţământ, stand de prezentare a tehnicii, armamentului şi echipamentelor militare şi relaţionare între studenţii/elevii din instituţiile militare de învăţământ şi elevii din instituţiile în care se desfăşoară evenimentul”, a precizat colonel Daniel Deaconescu, comandantul Centrului Militar Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Premieră „Protejat / Neprotejat”, un spectacol care invită la dialog

Asociația ANIMACT invită publicul târgumureșean vineri, 28 septembrie, de la ora 18.00, la Sala Studio …

Share
Share