10, numărul excelenței. Eveniment aniversar la Promenada Mall Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 385 Vizualizări

10, numărul excelenței. Eveniment aniversar la Promenada Mall

Fiecare poate avea propriul număr preferat. Suntem însă cu toții de acord că 10 este numărul excelenței. În aceste zile, Promenada Mall din Târgu-Mureș a împlinit 10 ani de funcționare, pe care i-a celebrat sâmbătă, 21 octombrie, printr-un maraton muzical și de shopping de nota 10. Promenada Mall a obișnuit deja mureșenii să fie mai mult decât un simplu centru comercial. Periodic, aici pot fi văzuți cei mai iubiți artiști ai momentului, este spațiu pentru o întreagă serie de acțiuni caritabile, concursuri școlare, distracție și relaxare pentru întreaga familie. Evenimentul aniversar a reunit pe aceeași scenă câteva din cele mai mari nume ale momentului, târgumureșeanca Adda, CTC, Vecker, What`s Up și The Motans.

Eveniment pentru întreaga familie a fost și seria de concerte aniversare. ”În spatele evenimentului stau aproximativ 3-4 luni de pregătire”, a explicat Bianca Cojoc, managerul complexului. ”Aceasta este o aniversare deosebită. În fiecare an ne-am străduit să învățăm din experiențele precedente și să corectăm eventualele neajunsuri din trecut. În acest an însă, organizarea evenimentului a fost deosebit de complexă. Dacă anterior aveam unul sau două nume mari, de data asta avem cinci trupe iubite de public. O întreagă logistică. Fiecare cu nevoile proprii, relaxare înainte de concert, probe de sunet, cabine. Din fericire, toți artiștii invitați sunt oameni cu super mult bun-simț, nu au avut alte cereri decât cele absolut necesare pentru desfășurarea în bune condiții a concertelor”, a subliniat Bianca Cojoc. Colectivul Promenadei a fost susținut în detaliu de o agenție specializată, precum și de autoritățile locale. O întreagă armată a contribuit ca evenimentul să nu fie doar distractiv, dar și să se desfășoare fără niciun incident. Transport civilizat practic non-stop pe tot parcursul concertelor, 40 de agenți de securitate, echipaje de jandarmi, pompieri, autospeciale, ambulanță, totul a fost organizat până la cele mai mici detalii.

40.000 de participanți

Energia și entuziasmul publicului a avut darul de a ține ploaia departe. Introduși pas cu pas cu mult umor, pe scenă au apărut unele dintre cele mai mari nume din industria divertismentului românesc. Publicul a cântat împreună cu artiștii refrenele cunoscute. Numele Addei a fost scandat cu o nerăbdare puțin caracteristică publicului mureșean. Iar ea a confirmat, lăsând întreaga asistență fără aer. Fanii au stat zeci de minute pentru a se putea fotografia cu fiecare dintre artiștii prezenți. ”A fost foarte frumos. Eu am venit pentru Adda și pentru What`s Up. Dar în special pentru Adda”, a spus pe nerăsuflate Daria (14 ani). ”M-am fotografiat cu What`s Up! O să mi-o pun pe facebook! M-am bucurat că au cântat ”Taxi”, a spus și Tudor (13 ani). ”Am stat cred vreo 20 de minute pentru fotografia cu Adda, dar nu-mi pare rău. E frumoasă, are o voce caldă, emoționantă, și îmi plac foarte mult textele ei”, a fost de părere Nelu (48 ani).

Promenada Mall a estimat o prezență în centrul comercial de aproximativ 40.000 de persoane.

 

Edith VEREȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE