Viceprimarul din Breaza acuză: „Aproape zi de zi vin cetăţeni din Apalina care pleacă înapoi la Reghin cu căruţe cu lemne“ Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4393 Vizualizări

Viceprimarul din Breaza acuză: „Aproape zi de zi vin cetăţeni din Apalina care pleacă înapoi la Reghin cu căruţe cu lemne“

Demeny Arpad, viceprimarul comunei Breaza, a declarat luni, 23 octombrie, pentru cotidianul Zi de Zi, în contextul raziei de ieri în urma căreia un bărbat suspectat că fura lemne dintr-o pădure a fost împuşcat mortal de un poliţist, că furturile din gospodăriile sătenilor nu sunt o raritate în localitatea situată la circat 7 kilometri de municipiul Reghin.

Deşi viceprimarul comunei Breaza nu a legat furturile din gospodării de naţionalitatea/etnia hoţilor, referindu-se la furturile de lemne din pădurile din zonă Demeny Arpad a fost puţin mai explicit declarând că aproape zilnic cetăţeni din cartierul reghinean Apalina (locuit preponderent de romi – n.r.) sunt văzuţi deplasându-se spre Reghin având căruţele pline cu lemne.

„Furturile din pădure din zona Breaza – Filipişu sunt destul de dese, aproape zi de zi vin cetăţeni din Apalina care pleacă înapoi la Reghin cu căruţe cu lemne. Despre multe furturi noi, la Primărie, nu ştim multe pentru că în general oamenii merg la Poliţie sau nu merg deloc să facă plângere. Ştiu totuşi că au fost înregistrate furturi şi de pe câmp, au furat inclusiv fânul. În urmă cu câţiva ani au golit afumătoarele, dar autorii n-au fost prinşi niciodată. A fost şi un furt de maşină, au furat-o dintr-o curte, noaptea, şi a fost găsită câteva zile mai târziu, abandonată în Reghin, dar nu s-a descoperit cine e hoţul“, a afirmat Demeny Arpad.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE