Home / Administratie / Primaria municipiului Târnăveni, premiată pentru iluminatul public

Primaria municipiului Târnăveni, premiată pentru iluminatul public

Distribuie

Primăria municipiului Târnăveni a primit premiul de excelență „Best Management Team”, la Gala Smart City Industry Awards 2017, distincție acordată pentru proiectul de modernizare a sistemului de iluminat public din Târnăveni.

„Implementarea acestuia a determinat scăderea semnificativă, cu peste 62%, a consumului achitat din bani publici. Prin acest proiect, s-a reușit performanța ca orașul cu cel mai ineficient sistem de iluminat public din Transilvania să se situeze în prezent pe prima poziție în România, într-o evaluare care include calitatea serviciilor oferite, scăderea consumului și a cheltuielilor aferente, alături de impactul pozitiv asupra mediului. Suntem onorați de această distincție și ne bucură recunoașterea oficială a primului proiect smart city din Târnăveni. Interpretăm premiul obținut ca un argument forte în implementarea strategiei integrate smart city în municipiul Târnăveni, proiect la care lucrăm din vara acestui an și pe care îl lansăm în dezbatere publică până la sfârșitul anului”, a precizat Nicolae Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Strada Pandurilor din Reghin modernizată pentru 1,1 milioane de euro

Distribuie Conducerea Primăriei Municipiului Reghin a atribuit, în data de 8 aprilie 2024, societății Drumserv …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.