Home / Sanatate / Târg de joburi pentru personal medical, la Târgu-Mureş. Locuri de muncă în 10 ţări europene!

Târg de joburi pentru personal medical, la Târgu-Mureş. Locuri de muncă în 10 ţări europene!

Distribuie

Hotelul „Grand” din Târgu-Mureş va găzdui duminică, 29 octombrie, între orele 10.00 – 19.00, o nouă ediţie a Târgului de joburi pentru personalul medical. Evenimentul este organizat de „Careers in White – Cariere in Alb” şi se adresează profesioniştilor din domeniul medical.

Oferte pentru 10 ţări

Astfel, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical sunt așteptate cu un CV actualizat pentru a discuta cu recrutorii prezenți la târg și pentru a primi oferte de muncă personalizate în întreaga Europa. Agențiile de recrutare caută toate categoriile de personal medical dar în special medici specialiști și medici rezidenți, asistenți medicali, stomatologi, dar și îngrijitori și fizioterapeuți. Ofertele de muncă cele mai numeroase în acest sezon sunt în țări precum Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Elveția, Belgia, Franța, Austria, Luxemburg dar și România.

“Agențiile de recrutare se alătură evenimentului pentru a le oferi candidaților informațiile și detaliile corespunzătoare despre oferta lor de locuri de muncă. Fiecare nou sezon aduce noi angajatori, astfel încât fiecare dintre cei care caută un loc de muncă să găsească unul potrivit. Angajatorii doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care sunt dornici să se dezvolte profesional. Ținem cont mereu de feedback-ul candidaților pentru a aduce cele mai bune oferte pentru ei”, a declarat Corina Pop, sales manager.

Participarea la târg este gratuită, agențiile de recrutare vor sta la dispoziția candidaților pentru orice fel de întrebări, iar pentru mai multe detalii, doritorii au la dispoziţie pagina web www.careersinwhite.com.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Au început să înflorească bujorii de stepă de la Zau de Câmpie

Distribuie Bujorii de stepă (Paeonia tenuifolia) din Rezervaţia Botanică de la Zau de Câmpie, cel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.