Pregătiri de iarnă în judeţul Mureş. Anunţul făcut de prefectul Lucian Goga Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 287 Vizualizări

Pregătiri de iarnă în judeţul Mureş. Anunţul făcut de prefectul Lucian Goga

Prefectul judeţului Mureş, dr. Lucian Goga, a anunţat că a emis un Ordin pentru constituirea unei comisii de control care să verifice firmele care au contracte de deszăpezire pentru drumurile naţionale şi judeţene, dacă deţin utilajele şi materiale antiderapante necesare, informează www.agerpres.ro.

„Cu sprijinul IPJ şi ISU Mureş, prin Ordin de Prefect, începând de luni vor fi verificate toate bazele pentru a se vedea dacă există utilajele şi materialele antiderapante. Vreau să verificăm numărul utilajelor, starea de funcţionare şi cantităţile de material antiderapant prevăzute în contract. Spre deosebire de ceilalţi ani, cel puţin la nivel de contracte, stăm bine, să vedem dacă stăm la fel de bine şi la utilaje şi materiale antiderapante. Începând cu acest an, nu se mai foloseşte nisipul, ci clorura de calciu şi sare. Vom verifica toate aceste baze. Nu mă încălzeşte faptul că sunt pasibili de amendă, ci vreau să ştiu că sunt pregătiţi atunci când situaţia o va impune. Pe toate drumurile naţionale şi pe cele judeţene avem contracte de deszăpezire încheiate“, a declarat dr. Lucian Goga.

Prefectul a spus că, din cele 102 unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Mureş, 58 efectuează deszăpezirea în regie proprie, iar restul au contractat firme specializate în deszăpezire.

(Agerpres)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE