Home / BC Mures / Replică modestă a „tigrilor”

Replică modestă a „tigrilor”

Distribuie

Formația masculină de baschet a pierdut partida din etapa a IV-a a Ligii Naționale disputată pe teren propriu cu CSM Oradea, scor 60-86 (17-27, 13-22, 16-20, 14-17). Jocul a fost unul fără istoric, dominat de la un cap la altul de oaspeți, care au câștigat toate cele patru sferturi ale meciului. Bihorenii s-au desprins din start, având 6-0 după două minute de joc. BC Mureș a reușit egalarea la 6 în următoarele două minute, dar a fost singura dată. Orădenii s-au desprins din nou și au avut chiar 13 puncte spre finalul sfertului, încheiat cu 10 puncte avantaj. Sfertul secund nu a adus nimic nou, bun pentru suporterii mureșeni, echipa favorită văzându-se condusă la jumătatea sfertului cu peste 20 de puncte. Mureșenii au mai redus ceva până la pauza mare, dar de la vestiare urma să reia lupta de la 30-49.

Revenirea, doar o iluzie

În jocurile de baschet deseori s-au văzut răsturnări specraculoase de scor. Nu a fost cazul de această dată, deși BC Mureș reușise să se apropie până la 11 puncte la jumătatea sfertului trei (43-54). Replica oaspeților a venit însă imediat și mureșenii reușeau în a doua jumătate a sfertului să mai înscrie un singur coș de 3 puncte prin Person, dar abia în ultimul minut de dinaintea ultimei pause. În acest timp, bihorenii și-au mai adăugat alte 15 puncte. Cu 23 de puncte diferență la startul ultimelor 10 minute soarta partidei era pecetluită. BC Mureș s-a străduit să mai „strângă” scorul, dar nu au reușit nici acest lucru, oaspeții câștigând și acest ultim act. Înfrângerea era una scontată, dar era de așteptat ca replica mureșenilor să fie una mai dârză. Pentru ei urmează un nou joc greu, în deplasare la campioana U-BT Cluj.

Marcatori:

BC Mureș: Mitchell 23 puncte (3×3), Mijovic 12, Sánta 8, Person 6 (1), Mladenovic 6, Pita 5. Au mai jucat Steff, Borșa, Stăncuț, Kilyén.

CSM: Mandache 14, Pasalic 12, Trotter 10, Gajovic 10, Stamenkovic 9, Veleika 9, Milosevic 7, B. Țibîrnă 7, Nicolescu 5, Ionescu 3.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.