Cercetători de prestigiu din 11 țări, la Conferința Internațională de Nutriție Sportivă Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 430 Vizualizări

Cercetători de prestigiu din 11 țări, la Conferința Internațională de Nutriție Sportivă

Disciplina Științele Motricității a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Asociația Română de Nutriție și Dietetică, organizează, în perioada 3 – 4 noiembrie, la Hotel Imperial din Tîrgu Mureș, a treia ediție a Conferinței cu Participare Internațională „Cercetări transdisciplinare în fiziokinetoterapie, activități fizice și nutriție sportivă”, la care participă peste 80 de cadre didactice universitare și cercetători de prestigiu ai domeniilor vizate din 11 țări.

„La această ediție participă, printre alții, un grup numeros de cadre didactice și cercetători de la GAZ UNIVERSITY din Ankara, Turcia, devenind astfel un autentic partener al manifestării noastre. Comitetul științific al conferinței este format din 84 de cadre didactice universitare și cercetători de prestigiu ai domeniilor vizate, din nu mai puțin de zece țări, pe lângă cei din România, astfel: Africa de Sud, Bulgaria, Croația, Italia, Republica Moldova, Serbia, Statele Unite ale Americii, Taiwan, Turcia și Ucraina”, a declarat prof. univ. dr. Nicolae Neagu, șeful Disciplinei Științele Motricității.

Deschiderea festivă va avea loc în data de 4 noiembrie, la ora 9.00. „Sesiunile de prezentări se vor desfășura în cele două zile, între orele 9.00 – 19.00. Pe lângă participanții înscriși la conferință (cadre didactice universitare, cercetători și studenți), invităm profesioniști și specialiști ai domeniilor abordate: fiziokinetoterapie, educație fizică și sport, respectiv, nutriție sportivă. Înscrierile se pot face, și la fața locului, în data de 3 noiembrie, începând cu ora 9.00”, a menționat prof. univ. dr. Nicolae Neagu.

Alte informații detaliate puteți obține acccesând: https://cnns.nutritiedietetica.ro/.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE