Share
Home / Mica publicitate / Anunț de solicitare Acord de mediu

Anunț de solicitare Acord de mediu

 

COMUNA SUSENI anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Asfaltare infrastructura rutiera de interes local in comuna Suseni jud. MURES” propus a fi realizat  în satele Suseni și Luieru,  jud. Mureș.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate  la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, str. Podeni, nr. 10, în ziele de luni, între orele 9 –15 şi marţi – vineri între orele 9 –12, precum şi la sediul titularului în zilele de luni – vineri, între orele 9 – 12.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş în zilele de luni între orele 9 –15 şi marţi -vineri între orele 9 –12.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț concurs – Spitalul Județean de Urgență

ANUNŢ CONCURS CONFORM HG. 286/2011 CU MODIFICĂRILE ŞI COMPLETĂRILE ULTERIOARE Denumirea posturilor contractuale vacante din …

Share
Share