Dezbatere. Com’ON Tîrgu Mureș/Marosvásárhely Eveniment
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 168 Vizualizări

Dezbatere. Com’ON Tîrgu Mureș/Marosvásárhely

Cei de la PONT Grup din Cluj au impresia că tinerii târgumureșeni, între 14 și 29 de ani, ar fi interesați de viața de zi cu zi a orașului și că vor să se simtă ca acasă atunci când se plimbă pe străzi și când s-ar duce la evenimente. Ba, chiar spun că „știm asta”. Și, de aceea, ne așteaptă la o consultare, prima din cadrul proiectului Com’ON Tîrgu Mureș/Marosvásárhely. Pe facebook, cei de la Pont Group mai dau de înțeles și că acolo, la Hotel Plaza, unde o să fie consultarea, miercuri – 8 noiembrie de la 5 după-masa, „poți să-ți faci vocea auzită”. „Vei avea ocazia să spui tot ce crezi că orașul tău poate să facă mai bine pentru TINE”, chiar așa cu litere mari au mai scris încă.

Com’ON Tîrgu Mureș

Spre deosebire de grupurile Ești din (Târgu) Mureș dacă(…), „formatul evenimentului este de fix 120 de minute”, precizează organizatorii Com’ON Tîrgu Mureș.

Hai să discuți împreună cu prieteni, cunoștințe și concetățeni despre ce te scoate din sărite, ce îți lipsește din Tîrgu Mureș, și, de ce nu, ce ai face tu dacă ai fi primar. Participă în dezbatere, implică-te în dezvoltarea orașului tău prin exprimarea nevoilor și dorințelor tale!

Dacă vreți să participați, nu se precizează în ce măsură e obligatoriu să vorbiți, dar trebuie să vă înscrieți completând un formular pe care îl găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE