Strat consistent de zăpadă și în Mureș! 22 de cm, într-o zonă frecventată de schiorii mureșeni. Harta cu grosimea stratului de zăpadă din țară! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1245 Vizualizări

Strat consistent de zăpadă și în Mureș! 22 de cm, într-o zonă frecventată de schiorii mureșeni. Harta cu grosimea stratului de zăpadă din țară!

Ninsorile căzute în ultimele două zile au generat apariția unui strat important de zăpadă în mai multe județe din România, în special la munte. A nins și la Tîrgu Mureș ieri seara, dar numai preț de 15 minute, insuficient pentru ca ninsoarea căzută să reziste. În estul și nord-estul județului și în partea de sud-vest nisorile au fost mai consistente, astfel că s-a așternut strat de zăpadă. În pasul Bucin, loc frecventat de schiorii mureșeni, stratul de zăpadă anunțat de INMH pentru marți, la ora 8 dimineața, era de 22 de cm. Cel mai mare strat de zăpadă din țară se înregistrează la Bâlea Lac, 40 de cm.  Din păcate, bucuria iubitorilor de sporturi de iarnă nu va dura foarte mult. În zilele următoare vreme se va încălzi și doar în unele zone de munte va persista stratul de zăpadă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE