Home / Invatamant / Ioan Macarie la ședința cu primarii din județ

Ioan Macarie la ședința cu primarii din județ

Distribuie

Inspectorul școlar general al județului Mureș, Ioan Macarie, a participat în 30 octombrie la ședința organizată de Instituția Prefectului cu primarii din județul Mureș.

Potrivit unui comunicat trimis presei de ISJ Mureș, Ioan Macarie a vorbit despre autorizațiile sanitare de funcționare, autorizațiile de securitate la incendiu, situația microbuzelor școlare și încălzirea termică în unitățile de învățământ.

În ceea ce privește autorizațiile sanitare, „din totalul de 880 de clădiri în care se desfășoară proces de învățământ, 840 de clădiri au autorizații de funcționare, 29 de clădiri nu au, dar sunt cu plan de conformare, iar 11 clădiri sunt fără activitate școlară”, se precizează în comunicatul de presă.

Dintre cele 880 de clădiri, doar 130 au autorizații de securitate la incendiu, 49 nu au autorizații, 690 nu necesită autorizații, iar 11 clădiri sunt fără activitate școlară.

Conform informațiile prezentate de ISJ, la nivelul județului „există 76 de microbuze școlare primite din anul 2007”, dintre care „39 de microbuze școlare au un grad ridicat de uzură”.

Referitor la încălzirea școlilor, se precizează că „sunt îndeplinite condițiile pentru asigurarea confortului termic în toate unitățile școlare; au fost asigurate stocurile de lemne pentr cele 25 de unități de învățământ din județ care funcționează cu încălzire pe lemne”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU – Patru elevi de la „Papiu”, calificați la Etapa Națională a Olimpiadei de Matematică. „Matematica este regina tuturor științelor”

Distribuie Performanță demnă de admirație și aplauze pentru patru elevi ai Colegiului Național „Alexandru Papiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.