Share

Home / Invatamant / Ioan Macarie la ședința cu primarii din județ

Ioan Macarie la ședința cu primarii din județ

Inspectorul școlar general al județului Mureș, Ioan Macarie, a participat în 30 octombrie la ședința organizată de Instituția Prefectului cu primarii din județul Mureș.

Potrivit unui comunicat trimis presei de ISJ Mureș, Ioan Macarie a vorbit despre autorizațiile sanitare de funcționare, autorizațiile de securitate la incendiu, situația microbuzelor școlare și încălzirea termică în unitățile de învățământ.

În ceea ce privește autorizațiile sanitare, „din totalul de 880 de clădiri în care se desfășoară proces de învățământ, 840 de clădiri au autorizații de funcționare, 29 de clădiri nu au, dar sunt cu plan de conformare, iar 11 clădiri sunt fără activitate școlară”, se precizează în comunicatul de presă.

Dintre cele 880 de clădiri, doar 130 au autorizații de securitate la incendiu, 49 nu au autorizații, 690 nu necesită autorizații, iar 11 clădiri sunt fără activitate școlară.

Conform informațiile prezentate de ISJ, la nivelul județului „există 76 de microbuze școlare primite din anul 2007”, dintre care „39 de microbuze școlare au un grad ridicat de uzură”.

Referitor la încălzirea școlilor, se precizează că „sunt îndeplinite condițiile pentru asigurarea confortului termic în toate unitățile școlare; au fost asigurate stocurile de lemne pentr cele 25 de unități de învățământ din județ care funcționează cu încălzire pe lemne”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Proiect internaţional finalizat cu brio de Postliceala Sanitară „Dimitrie Cantemir” Târgu-Mureş

Şcoala Postliceală Sanitară „Dimitrie Cantemir” Târgu-Mureş a finalizat, recent, cel de-al doilea proiect Erasmus + …

Share
Share