Trei zile de jocuri. Nu ratați! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 436 Vizualizări

Trei zile de jocuri. Nu ratați!

În perioada 10-12 noiembrie 2017, la Teatrul Național Tîrgu Mureș, va avea loc a treia ediție a târgului Zilele jocurilor – BGCON, cel mai mare târg dedicat jocurilor de societate din țară.

În cadrul târgului se vor putea juca cele mai noi jocuri, vor avea loc concursuri cu premii și se vor vinde jocuri la promoție. Există o zonă special amenajată în care designerii de jocuri își pot testa prototipurile și va avea loc și o nouă ediție a concursului de design, la care premiul cel mare este publicarea jocului câștigător la o editură internațională de succes.

Distribuitorii și pasionații de jocuri din toată țara se vor întâlni pe parcursul a trei zile. În cadrul evenimentului vor avea loc concursuri cu premii, lansări de jocuri, promoții, prezentări de jocuri și o mare întâlnire națională a pasionaților de jocuri de societate.

”Am ajuns la a treia ediție și am avut așteptăm o creștere importantă a numărului de viztiatori. De la un târg local am ajuns să organizăm cel mai mare târg de profil din România. Așteptăm familii cu copii, jucătorii de ocazie, dar și pe cei înrăiți cu colecții de sute de jocuri. Scopul principal al târgului este promovarea jocurilor de societate, vrem ca toată lumea să se joace. Oferta de jocuri care va fi prezentă în cadrul târgului este cea mai mare de pe piața din Tîrgu Mureș, iar distribuitorii vin cu prețuri speciale pentru cei care vor să cumpere cadouri de Crăciun din timp. Având în vedere că am ajuns la a treia ediție, lumea știe deja că la Zilele jocurilor poți veni și doar să te joci, nu trebuie să știi jocurile de dinainte sau să stai să citești regulamente. Pe lângă concursurile deja obișnuite vom avea și finalele campionatelor naționale de Catan și Pandemic, dar și un mare concurs de Kendama, cu arbitru internațional, venit special din Slovacia.” a declarat Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului.

Târgul Zilele jocurilor e deschis de vineri, 10 noiembrie, ora 10:00 până duminică 12 noiembrie ora 17:00, la Teatrul Național Tîrgu Mureș.

Intrarea este gratuită.

Mai multe detalii pe www.bgcon.ro sau
pe https://www.facebook.com/events/1562431130455328/

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE