„Rămâi!“ aproape de Adrian Red și 21 de Grame Diverse
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 268 Vizualizări

„Rămâi!“ aproape de Adrian Red și 21 de Grame

Prima colaborare dintre solistul 21 de Grame și chitaristul Adrian Red, intitulată „Rămâi!“, a fost a fost lansată în 21 octombrie pe YouTube. 21 de Grame (care duce cu gândul la celebrul film „21 Grams“ de Alejandro González Iñárritu) a compus linia melodică și versurile, iar Adrian Red a compus instrumentalul, contribuția la realizarea melodiei reprezentând prima experiență ca producător.

Piesa a pornit de la o idee înregistată cu telefonul, mai precis intro-ul melodiei. „Am ajuns într-o noapte acasă, am luat chitara electrică în mână, fără să o conectez, la rece cum s-ar zice, am cântat porțiunea aia și, pe urmă, 21 de Grame parcă a simțit ceva în aer, și m-a contactat să facem o piesă.“ a povestit Adrian Red.

Cei doi au lucrat două luni, cu întreruperi. Cum 21 de Grame dispunea de aparatură specială pentru voce și chitară acustică, acestea au fost înregistrate la el, iar la Adrian s-au înregistrat chitara electrică, tobele, basul și sintetizatorul, și tot la el s-a mixat și masterizat piesa.

„Rămâi!“ vă invită s-o ascultați și să rămâneți apoi cu urechile lipite de căști sau boxe până la următoarea melodie semantă 21 de Grame sau Adrian Red sau, de ce nu, o nouă colaborare dintre cei doi tineri muzicieni.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE