VIDEO: Un câine lup ajută polițiștii mureșeni la căutat țigări netimbrate Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 397 Vizualizări

VIDEO: Un câine lup ajută polițiștii mureșeni la căutat țigări netimbrate

Un bărbat, din judeţul Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore, de poliţiştii din Mureş, după ce a fost depistat că transporta ţigarete în valoare de aproximativ 50.000 de lei, fără a respecta condiţiile impuse de lege.

Bărbatul a fost oprit în trafic sâmbătă de poliţiştii Secției nr. 1 de Poliție Rurală Gornești, pentru că exista suspiciunea că ar avea în autoturismul condus mai multe cartușe de țigarete nepurtătoare de banderole de marcaj fiscal, emise de autoritățile române.
În urma percheziției efectuate de poliţişti, în portierele, în aripile și în alte două compartimente disimulate ale autoturismului, au fost identificate în total 79.240 țigarete, de diferite mărci, ambalate în pachete cu inscripții chirilice.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 50.000 lei.
Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, cu persoana în cauză în stare de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorului de caz.
La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, specialiști criminaliști și câini de urmă.

Sursă foto: IPJ Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE