Home / Politic / PNL Tîrgu Mureș rămâne cum l-am știut

PNL Tîrgu Mureș rămâne cum l-am știut

Distribuie

PNL Mureș a anunțat astăzi într-un comunicat de presă că nu va mai organiza alegeri în Organizația Municipală Tîrgu Mureș.
„În urma consultărilor cu primarii și aleșii locali, după discuții la nivelul conducerii Partidului Național Liberal și, mai ales, cu președintele PNL Ludovic Orban, am ajuns împreună la concluzia că organizarea unor alegeri interne în cadrul organizației Tîrgu Mureș ar crea tensiuni neîntemeiate între membrii PNL, ceea ce ar putea destabiliza mediul politic intern și situația la nivel local și național. Consider că acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de stabilitate și de construcție, dar mai ales de unitate în interiorul organizației. Sper ca deciziile luate să însemne un restart pentru organizația Mureș a Partidului Național Liberal”, se arată în comunicatul de presă semnat de președintele PNL Mureș, senatorul Cristian Chirteș.
După acest test, mai afirmă liderul PNL Mureș în comunicat, PNL va începe pregătirile pentru scrutinurile viitoare.
„Alegerile pentru Organizația Femeilor Liberale și pentru conducerea Ligii Aleșilor Locali sunt ultimele competiții politice interne, după organizarea cărora pregătim anul 2018, care va așeza principiile prin care vom aborda scrutinurile pentru europarlamentarele și prezidențialele din 2019, precum și alegerile locale și parlamentare din 2020. Voi încerca și voi munci, alături de colegii mei pentru ca principiul unității să nu fie doar un slogan, ci o realitate care să definească PNL Mureș. Cetățenii așteaptă mult de la noi și putem veni în fața lor doar printr-o construcție validă și proiecte concrete.
Le mulțumesc primarilor, aleșilor locali și membrilor PNL pentru maturitatea prin care au abordat acest episod din viața organizației noastre politice.
A fost un test care ne-a întărit și care a confirmat că numai împreună vom putea rămâne principala forță politică românească din județul Mureș”, a precizat Cristian Chirteș.

Foto: Ovidiu Moldovan, președintele PNL Tîrgu Mureș


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.