Magazinele online care vor avea reduceri de Black Friday Recomandări zi de zi
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 982 Vizualizări

Magazinele online care vor avea reduceri de Black Friday

Black Friday 2017 este ziua cu cele mai mari reduceri de prețuri din an. O zi specială, dedicata cumpărăturilor și așteptată de milioane de iubitori de shoping atat din Romania cât și din străinătate.

Data a fost anunțată oficial, evenimentul Black Friday va începe vineri, 17 noiembrie 2017 și va continua in multe magazine până pe 24 noiembrie. Conform tradiției, ziua de Black Friday coincide cu ultima zi de vineri din luna noiembrie, însă în Romania în fiecare an a avut loc mai repede cu o săptămână. Având în vedere și faptul că în ultima săptămână de noiembrie avem si zile libere nelucrătoare, scenariul cu 17 noiembrie este cel mai plauzibil. Black Friday eMAG a fost anunțat oficial pe 17 noiembrie.

De la an la an, numărul magazinelor participante la Black Friday a crescut ajungând la peste 500. Cel mai mult au crescut vanzarile magazinelor online care au reduceri de Black Friday. Mulți români preferă să comande online, în special cărți, electrocasnice și produse IT sau haine. Evenimentul de reduceri Black Friday a adus în fiecare an vînzări record pentru retaileri precum Elefant, Fashion Days sau eMAG.

Iată câteva cifre de anul trecut care cu siguranță vor fi depășite in această ediție Black Friday:

  • Ediția Black Friday 2016, desfășurată în zilele de 18-20 noiembrie, a generat 188.000 tranzacții online în valoare totală de 113,3 mil lei, cu 67% mai mult decât ediția din 2015.
  • Cel mai mare coș de cumpărături online a fost de 143.000 lei, comandă venită din afara României. Pe locul 2 și 3 se află doua tranzacții în valoare de 36.600 lei și 35.000 lei, ambele fiind comenzi din România.
  • s-au cumparat 13 kg. aur și 113 diamante au fost comandate online

Pregatirile pentru vinerea neagră a cumpărăturilor sunt deja în toi, mai multe magazine online se pregătesc intens din punct de vedere logistic și stocuri de mărfuri. Rămâne de văzut cum vor face față firmele de curierat livrărilor din perioada de Black Friday. Din experiențele anilor trecuți, au fost și comenzi cu întârzieri mari în livrarea către clienți.

Care sunt magazinele care vor avea oferte de Black Friday?

Dacă încă nu v-ați facut lista cu produsele dorite de Black Friday puteți consulta aici lista cu magazinele participante Black Friday. Partea bună cu Black Friday este că găsim produse din toate categoriile: haine, electrocasnice, incalțăminte și accesorii fashion dar și gadget-uri, televizoare, articole pentru casa și grădină precum mobilă, sanitare sau decoratiuni.

Pregatiți-va bugetul si lista pentru cumpărături cu preț redus de Black Friday incepand cu dimineata zilei de 17 noiembrie 2017.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE