Home / Eveniment / Mii de jocuri și mii de pasionații sau curioși la cel mai mare târg dedicat jocurilor de societate din țară

Mii de jocuri și mii de pasionații sau curioși la cel mai mare târg dedicat jocurilor de societate din țară

Distribuie

Zilele jocurilor – boardgamers convention, cel mai mare târg dedicat jocurilor de societate din țară, ajuns la a treia ediție, a reunit cei mai importanți distribuitori din domeniu și adună jucători din toată țara la Târgu Mureș. Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul Național Târgu Mureș în perioada 10-12 noiembrie. Organizatorii au așteptat câteva mii de participanți

„Scopul principal și profilul târgului este jocuri de societatea, ideea de jocuri pentru oameni care joacă față-n față cu tabla de joc, cu zarul, cu cărți. Avem și pentru copii, avem și pentru adulți, avem și jocuri complicate. Jocurile de societate sunt pe val acum, în toată lumea, deci sunt într-o creștere puternică și vrem să aducem creșterea asta și în România”, a declarat pentru Radio Târgu Mureș, Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului.

Jocurile de calculator au fost deja depășite de un joc de îndemânare foarte popular printre copii, Kendama, astfel că în doar câteva minute, s-au înscris peste 100 de participanți la Campionatul de Kendama.

(Foto: Cristina Bulbescu)

Aflați mai multe de pe site-ul Radio Târgu Mureș!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.