FOTO: Târgul de Cariere, în plină desfășurare: oferte de top la companii renumite! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 421 Vizualizări

FOTO: Târgul de Cariere, în plină desfășurare: oferte de top la companii renumite!

Cea de-a 13-a ediție a Târgului de Cariere organizat la Târgu-Mureș astăzi, 14 noiembrie, și-a deschis porțile la ora 10.00 în foaierul Teatrului Național. 25 de companii și organizații își așteaptă viitori angajați cu informații despre oferta de muncă, dar preiau și CV-urile candidaților. Cei mai mulți recrutori sunt pe domeniul tehnic pentru că este un domeniu care s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă.

Ioana Oros, purtător de cuvânt al Târgului de Cariere, a oferit mai multe amănunte: „Sunt căutați inginerii, operatorii, specialiștii în domeniul automotive, de componente auto. Sunt foarte căutați vorbitorii de limbi străine. Am venit la rândul nostru cu câteva zone noi: avem o zonă de jocuri, atât Arcade, pentru nostalgici, cât și una de realitate virtuală. Avem un stand de demisii unde colegii noștri oferă consiliere profesională și informații juridice presoanelor care au nevoie de îndrumare. Oamenii pot veni să își printeze CV-ul la noi și pot primi sfaturi despre redactarea acestora. Se organizează inclusiv mini-interviuri, dar și competiții în domeniul automovite în care tinerilor le sunt testate pe loc cunoștințele auto-moto.“

Publicul-țintă e reprezentat de persoanele active între 18-35 de ani. Multe branduri oferă programe de internship și voluntariat, inclusiv pentru cei care sunt în ultimii ani de studii. Sunt disponibile și poziții entry-level în zona de IT, financiară și de vânzări.

Hirschmann Automotive oferă posturi entry-level

Hirschmann Automotive este una dintre companiile care recrutează persoane motivate și proactive, și au posturi și pentru candidații instruiți, dar lipsiți de experiență:

„În momentul de față mergem mult în zona operațională, zona tehnică, de calitate și mentenanță. Avem nevoie de ingineri de proces, ingineri de injectare, ingineri calitate, juniori calitate, adică proaspăt absolvenți care au cunoștințe, dar nu au experiență. În zona de mentenanșă: electrician și tehnician electromecanic. Noi căutăm și tineri care nu au încă experiența bine definită, dar și-o pot dezvolta alături de noi. Noi suntem o companie care mergem spre dezvoltarea angajaților șia sta căutăm. Avem nevoie de viitori colegi care să fie deschiși la lucruri noi fiindcă suntem inovativi, dorim să fie comunicativi și dinamici. Celelalte calități se pot șlefui împreună cu noi“ a declarat Liviu Sărăcuț, manager HR.

Târgul de Cariere va fi deschis până la ora 17.00 și poate reprezenta pentru mulți vizitatori începutul unei cariere de succes. Intrarea este liberă.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE