Home / Cultură / Un spectacol coregrafic „Femme“-inin
Sursă: Pagina de Facebook a evenimentului

Un spectacol coregrafic „Femme“-inin

Distribuie

Compania András Lóránt invită publicul iubitor de teatru-dans la spectacolul „Femme“ care va avea loc marți, 21 noiembrie, ora 19.00, la Sinagoga de pe Str. Brăila nr. 10.

„Pentru mine această piesă vorbește despre lupta interioară a instinctelor. Lupta care se găsește în complexitatea naturei umane, în omul care este devotat și totodată vindicativ, care poate iubi necondiționat și urî fără iertare, care dă, salvează și cere viață. Oare omul își poartă în gene toată soarta? Suntem ființe libere, cu gânduri și acțiuni ale noastre, dar există oare alternative sau chiar alegeri, dacă nu noi decidem?
În regia mea am încercat să realizez o construcție deschisă, cu scopul de a activiza spectatorii și de a stârni întrebări. Spectacolul se abate de la arcul dramaturgiei originale a dramei Medeea de Euripide, însă printr-un limbaj nonverbal cu elemente auditive și vizuale încearcă să redea problematica și adâncimea acestuia“ a declarat regizoarea-coregrafă Bezsán Noémi pentru pagina de Facebook a evenimentului.

În distribuție se regăsesc dansatorii Bezsán Noémi, Dabóczi Dávid. Deák Orsolya, Joó Renáta, Kányádi György, László Otília, Macaveiu Blanka, Ruszuly Ervin și Szabó Franciska. Muzica este compusă de Ádám Rebeka.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0756 965 476.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Evenimente culturale organizate la Târgu Mureș de Asociația Dacii Liberi

Distribuie Asociația Dacii Liberi, în colaborare cu Asociația Obștească „Monumentum” și Biblioteca Județeană Mureș organizează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.