Home / FC Municipal / ASA leagă trei victorii

ASA leagă trei victorii

Distribuie

În etapa a XVIII-a din Liga II de fotbal, penultima a turului, ASA Târgu-Mureș a învins pe teren propriu formația Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 4-1 (1-1). Au înscris Mihai Petra (min. 36), Robert Candrea (48), Dan Panait (86) și Tiberiu Petriş (90+2) pentru mureșeni, respectiv Ciprian Rus (18) pentru gorjeni. Cu acest succes mureșenii leagă pentru prima dată în acest sezon trei victorii consecutive, cu zece goluri înscrise în cele trei partide și urcă provizoriu pe locul 4 în clasament (Academica Clinceni nu a jucat cu CS Balotești și se află la 2 puncte în urma lor). După un început echilibrat, fostul jucător al ASA-ului în sezonul trecut, Rus a deschis scorul pentru Pandurii în minutul 18, cu un şut din interiorul careului de 16 metri, după o acţiune legată, purtată de Dodoi şi Durkovic. Trecută în ofensivă, ASA a reușit egalarea spre sfârșitul reprizei, când Mihai Petra a reușit să reia în plasă din careul de 6 metri mingea revenită din transversală la şutul lui Licu. Până la pauză s-a jucat prudent și niciuna din formații nu a mai reușit să-și creeze vreo situație clară de gol.

În superioritate, joc pe contaatac

ASA a început foarte bine partea a doua și la nici trei minute de la reluare Robert Candrea înscrie cu o lovitură de cap, după cornerul de pe partea dreaptă executat de Alexandru Stoica. Mureșenii fac pasul înapoi și oaspeții forțează egalarea. Un moment important s-a petrecut în minutul 69, când portarul Răzvan Stanca, ieșit mult în afara careului, nu reușește să-l oprească la 40 de metri pe Sîrbu și este eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător. În inferioritate numerică și cu toate schimbările efectuate, oaspeții îl trimit în poartă pe fundașul Sergiu Homei, trecut și el pe la formația mureșeană. În inferioritate numerică, tot gorjenii s-au aflat în ofensivă, dar nu s-au ales decât cu o sumedenie de lovituri de colț. Mai mereu mult ieșit din careu, Homei a reușit să blocheze două ori contraatacurile mureșenilor, salvând în situație de unu la unu în minutele 76 și 82 în fața lui Stoica și Sîrbu. ASA reușește să se desprindă totuși prin Dan Panait, care în minutul 86 a fructificat pasa lui Sîrbu. Tiberiu Petriș reușește să înscrie primul său gol în al doilea minut de prelungiri, la o fază asemănătoare şi ASA Târgu Mureş reușește a doua victorie la rând pe teren propriu cu patru goluri înscrise, după 4-2 cu Olimpia Satu Mare. Din tur a mai rămas o singură etapă de disputat, în care mureşenii vor juca la Timişoara cu ASU Politehnica, după care se vor juca și primele două etape ale returului, la Iași, cu Știința Miroslava și pe teren propriu cu Foresta Suceava.

Formații:

ASA: Moga – Băjan, Candrea, Kilyen, Mendy, P. Iacob, Petriş, Al. Stoica (85 Iliescu), Licu (76 D. Panait), Sîrbu, Petra (72 Mijokovic)
Pandurii: Stanca – Homei, Celea (66 Turda), D. Lung, Drugă, Şut, Dănăricu (63 Raiciu), Durkovic, Brînzan, Dodoi (58 D. Pîrvulescu), C. Rus


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.