Home / Administratie / Iluminatul festiv şi patinoarul din Târgu-Mureş, inaugurate în curând

Iluminatul festiv şi patinoarul din Târgu-Mureş, inaugurate în curând

Distribuie

Primăria municipiului Târgu-Mureș a pregătit și în acest an o serie de evenimente menite să reunească locuitorii în momentele de sărbătoare.

Astfel, Ziua Naţională a României se va sărbători ca în fiecare an, în data de 1 decembrie. „Nu mă aștept ca cetățenii să se pupe în piața publică și să uite lucrurile care îi dezbină și îi fac să se urască”, a declarat vineri, 17 noiembrie, într-o conferinţă de presă, dr. Dorin Florea, primarul municipiului Târgu-Mureș.

Bradul festiv, autohton

Cetățenii sunt invitați să se bucure de programul pregătit, inclusiv de focul de artificii care va avea loc cu acest prilej. Miercuri, 6 decembrie, va fi inaugurat iluminatul festiv, cu un program pregătit pe gustul copiilor, așadar părinții și copii deopotrivă sunt așteptați în centrul orașului. „Nu am adus bradul de la munte în acest an pentru am avut unul în atenție pentru că era îmbătrânit, iar dacă nu îl tăiam noi, natura ar fi acționat în locul nostru, așadar bradul care va împodobi centrul orașului este târgumureșean”, a precizat dr. Dorin Florea.

Invitaţie la patinoar

Joi, 7 decembrie, va fi deschis publicului patinoarul, care va avea atât o secțiune acoperită, cât și una descoperită, cu spații demarcate special pentru cei mici.

Luni, 18 decembrie, va fi organizată o manifestare cultural-artistică dedicată Crăciunului, în data de 20 decembrie va avea loc concertul lui Ștefan Hrușcă în Piața Teatrului, iar Revelionul, ca de obicei, va fi sărbătorit în stradă, cu muzică bună.

GÁLL Boglárka

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.