Infracţiune rutieră lângă Sighişoara. Un „şofer” fără permis auto şi fratele său, în vizorul Poliţiei Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

Infracţiune rutieră lângă Sighişoara. Un „şofer” fără permis auto şi fratele său, în vizorul Poliţiei

Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Sighişoara a fost sesizat telefonic luni, 20 noiembrie, la ora 11.02, despre faptul că pe raza comunei Daneş o persoană conduce un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara care a oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Daneş, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

„Tânărul a precizat poliţiştilor că autoturismul i-a fost încredinţat de către fratele său. A fost întocmit dosar de cercetare penală atât pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, cât şi pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoana care nu poseda permis de conducere”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE