Victorii pe linie ale luptătorilor BDF Tîrgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 515 Vizualizări

Victorii pe linie ale luptătorilor BDF Tîrgu Mureș

Sfârșitul de toamnă aduce roade bogate pentru luptătorii clubului Black Diamond Fight (BDF) Tîrgu Mureș. Weekendul acesta sportivii Csepan Istvan, Balazs Bajko și Koncz Attila au câștigat competițiile la care au fost prezenți.

Campioni ai Cupei „Fight for Glory”,

Csepan Istvan și Balazs Bajko au iesit din nou campioni la Cupa Rodna „Fight for Glory”, ediți IV la categoriile lor de vârstă și greutate. ”După rezultatele foarte bune la ultimele competiții, am reușit și aici să obținem două locuri 1 cu doi sportivi foarte buni, Csepan Istvan și Balazs Bajko , care au reușit să își învingă adversarii datorită bunei pregătiri avute, seriozității și tenacității de care au dat dovadă. Îi felicit și sunt mândru de ei”, a declarat Poczo Zoltán, antrenorul BDF Tîrgu Mureș.

Csepan Istvan și Balazs Bajko au ieșit din nou campioni la Cupa Rodna

Koncz Attila victorie la Budapesta

Sâmbătă în cadrul Galei Pro- K1 ”TEK” din Budapesta, Koncz Attila a reușit să  învingă fără mari probleme un sportiv din Ungaria, câștigând toate cele 3 runde disputate. ”Am câștigat cu 3-0 în fața luptătorului din Ungaria! Mulțumesc tuturor care au venit să mă susțina! Multumesc sponsorilor pentru încredere, HELL ENERGY & Ormatin-Mur , mulțumesc antrenorului meu Poczo Zoltán pentru pregătire și mulțumesc lui Kunkli Tivadar pentru sprijinul acordat!  Mulțumesc prietenilor și familiei că îmi sunt alături întotdeauna!”, a declarat pe FB sportivul BDF Tîrgu Mureș.

Koncz Attila alaturi de iubita lui dupa victorie

Clubul BDF Tîrgu Mureșa fost înființat în anul 2013 de către Poczo Zoltán, multiplul campion naţional, mondial și european la diverse stiluri de arte marţiale. Sala de antrenamente este echipată cu toate cele necesare, și vă așteaptă să vă testați limitele participând la sesiuni de antrenamente circuit BDF Fit Kick Box, sau alte stiluri de arte marțiale (http://www.blackdiamondfight.ro ).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE