Share
Home / Administratie / 85 % din străzile din Ernei, asfaltate

85 % din străzile din Ernei, asfaltate

Primăria comuna Ernei derulează o licitație publică pentru modernizarea rețelei de drumuri din localitate. Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro, proiectul se numeşte „Asfaltare unor străzi din localitatea Ernei, comuna Ernei, județul Mureș”, iar licitaţia are o valoare estimată de 7.335.473.36 de lei. „Banii sunt obținuți printr-un proiect prin Programul Național de Dezvoltare Rurală – PNDR”, a declarat Siklódi Csongor, viceprimarul comunei Ernei.

Proiectul de asfaltare de străzi prevede modernizarea rețelei de drumuri în interes local, iar principalele componente ale lucrării sunt următoarele: lucrări de terasamente, podeţe, şanţuri, fundații, strat de bază, trotuare şi drumuri laterale.

„Asfaltarea se va face pentru 85% din străzile localității Ernei, comuna Ernei și lucrările se vor începe în zone unde este deja apă, gaz și canalizarea. Așa și e logic, să nu spargem asfaltul pentru canalizare ulterior. Cu acest an suntem cât de cât mulțumiți, dar avem proiecte unde și după 10 luni încă se face achiziția publică. Pentru anul viitor avem mai multe proiecte, în primul rând această asfaltare în rest vom vedea anul viitor”, a menționat Siklódi Csongor.

GÁLL Boglárka

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria municipiului Târgu-Mureş angajează

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuție – referent clasa III, …

Share
Share