Deplasare fără mari pretenții pentru CSU Medicina CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 180 Vizualizări

Deplasare fără mari pretenții pentru CSU Medicina

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș întâlnește în cadrul etapei a VII-a a Diviziei A1 formația Știința Bacău, partidă care va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 17.00, pe terenul băcăuancelor. Mureșencele au obținut în cele șase etape disputate doar două victorii și ocupă locul 6 din 10 echipe înscrise pentru acest sezon în primul eșalon. Pentru ele este ultima confruntare cu ocupantele podiumului, adversarele ocupând treapta a treia, după CSM București și Volei Alba Blaj. Peste o săptămână vor avea pe teren propriu un nou duel cu o formație clasată mai sus în clasament, nou promovata Agroland Timișoara, unde evoluază din acest sezon mureșeanca Andreea Petra și vor încheia turul pe terenul lugojencelor de la CSM, clasate și ele mai bine decât CSU Medicina. Ediția este una lipsită de grijile retrogradării în urma retragerii echipelor Unic Piatra Neamț și SCM Pitești, dar campionatul pare „rupt”, cu cinci echipe desprinse și alte cinci care nu pot ține ritmul. Partida de sâmbătă pare una fără pretenții pentru mureșence, care în ediția trecută au cedat ambele întâlniri cu 3-0.

Lupta se dă doar pentru locul 6

Anul va fi încheiat cu prima etapă din retur, în care „medicinistele” vor juca tot în deplasare, la „U” NTT Data Cluj, în 16 decembrie, dar lupta strânsă dintre echipele din a doua jumătate a clasamentului face ca decalajul față de cvintetul fruntaș să crească. CSU Medicina a obținut în această ediție cele două victorii pe teren propriu, cu echipa clujeană și cu Dinamo, în urmă cu două etape, dar de fiecare dată cu start mai greoi, cu un prim set pierdut. Lucrurile s-au schimbat în ultimul joc de pe teren propriu, când mureșencele au dat o replică bună campioanei în primul set, dar nu a fost suficient în fața valorii superioare a adversarei.

Configurația clasamentului la sfârșit de an, pentru a doua jumătate a acestuia, va depinde de cele două deplasări care urmează, cea de la Lugoj părând decisivă, dar pentru locul 6.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE