Minori din Reghin cercetaţi pentru furturi din maşini Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 244 Vizualizări

Minori din Reghin cercetaţi pentru furturi din maşini

Poliţia Municipiului Reghin a fost sesizată duminică, 26 noiembrie, la ora 18.07, cu privire la un furt din auto. La fața locului, poliţiştii au constatat faptul că trei persoane ar fi pătruns prin efracție în interiorul unui autoturism, care era parcat în faţa unui imobil de pe strada Porumbei din localitate.

În fapt, cele trei persoane ar fi fost surprinse de către proprietar, două dintre acestea au reușit să fugă de la fața locului, iar cea de-a treia a fost reţinută până la sosirea Poliţiei.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana reținută la fața locului este un minor, de 11 ani, care a declarat că a fost însoțit de alți doi minori, unul de 8, respectiv de 16 ani. La scurt timp, poliţiştii i-au depistat şi pe ceilalţi doi minori şi i-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Reghin. În continuarea cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că cei trei minori ar fi fost implicaţi într-un alt furt din auto, săvârșit la aceeași dată, pe strada Vasile Pop din Reghin, de unde s-ar fi sustras un sistem de navigație în valoare de 500 lei”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE