„S-a întâmplat într-o joi” de Elise Wilk – premieră absolută în limba maghiară la Yorick Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 309 Vizualizări

„S-a întâmplat într-o joi” de Elise Wilk – premieră absolută în limba maghiară la Yorick

Premiera absolută în limba maghiară a piesei S-a întâmplat într-o joi, de Elise Wilk, în regia lui Sebestyén Aba, va avea loc în 30 noiembrie, de la ora 19.00, la Yorick Studio, în Bastionul Măcelarilor din Cetatea Medievală Târgu Mureș.  Spectacolul face parte din cea de-a 9-a ediţie a proiectului Dialog intercultural prin prisma teatrului contemporan

Proiectul include și spectacolul Sminkszoba, de Láng Zsolt (premiera: 12 noiembrie) care va fi jucat din nou în 9 și 10 decembrie.

„O zi de joi. Șase personaje. De fapt ar putea fi oricine din cei șapte virgulă șase miliarde de oameni care trăiesc pe Pământ. E doar jocul coincidențelor, faptul că fix aceste șase persoane își împărtășesc poveștile lor de viață. Fiecare personaj gravitează în jurul propriei vieți căutându-și propriul rost.

Fețele lor necunoscute par neutre, deși în spatele fiecăreia există o poveste de viață cu aceeași greutate. Cel puțin le face plăcere să afirme această idee.

Le-ar plăcea să creadă că viața lor oferă aceeași experiență și sens pentru toată lumea ca pentru propria persoană. Au nevoie de asta pentru a da sens propriei existențe, pentru a provoca un zâmbet și a câștiga simpatia, audienței, a spectatorilor. Într-o zi de joi”, transmit cei de la teatrul independent Yorick Studio.

Proiectul este finanţat de Primăria Târgu Mureş, NKA, EMMI, Fundaţia Bethlen, iar parteneri sunt Universitatea de Arte din Târgu-Mureş și Fundaţia Studium Prospero.

DISTRIBUȚIA:

Adolescent: SZABÓ JÁNOS SZILÁRD

Secretar: TÓTH JESS

Șomer: TOLLAS GÁBOR

Bătrânul: NAGY ISTVÁN

Menajeră: KOCSIS ANNA

Pensionar: LŐRINCZ ÁGNES

REGIZOR: SEBESTYÉN ABA

ASISTENT REGIE: MARKÓ ORSOLYA

TRADUCERE: ALBERT MÁRIA

MUZICĂ: BOROS CSABA

DECOR ȘI COSTUME: HOTYKAI EVELIN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE