Popicarele mureșene se distanțează în Cupa României Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 175 Vizualizări

Popicarele mureșene se distanțează în Cupa României

Aflată pe prima poziție după două etape disputate anterior, popicarele de la Electromureș Romgaz au câștigat și etapa a treia din cadrul Cupei României, care a avut loc sâmbătă, pe noua arenă a bazei sportive Gheorgheni din Cluj-Napoca. Echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef a început jocul în forță, cu două rezultate valoroase, obținute de Duka Tilda, care a obținut un total de 610 popice doborâte, completată de Alexandrina Bornert, care a totalizat 571 p.d. Echipa mureșană a fost în permanență la controlul întâlnirii, conducând și după următoarele serii. Rezultate deosebite au

obținut și în al doilea schimb, chiar superioare primului, prin Anita Méhész (617 p.d.) și Alina Hanc (Suciu), cu 580 p.d. Mureșencele au păstrat ritmul și în ultimul schimb, Doina Baciu reușind și ea un total de 580 p.d., iar Gyéresi Anna a încheiat cu 559 p.d. Cu un total de excepție, cu 3517 p.d., echipa mureșeană Electromureș Romgaz și-a adjudecat primul loc și în etapa a III-a, la o diferență de 127 p.d. față de marea rivală, Conpet Petrolul Ploiești. Aceasta a încheiat etapa pe locul secund, cu 3390 p.d., reușind cel mai bun rezultat al echipei prin Elena Mihai, cu 601 p.d. Electromureș Romgaz conduce în clasamentul general cu un total de 9971 p.d. și 9 pucte, fiind urmată de formația prahoveană, cu 9656 p.d. și 6 puncte și Rapid București, cu 9070 p.d. (3 puncte).

Urmează returul Ligii Campionilor

Șansele pentru cucerirea unui nou trofeu sunt așadar mari în etapa finală, care va avea loc tot pe arena din Cluj-Napoca, în data de 23 martie 2018. Rezervele echipei mureșene care va susține sâmbătă partida retur din „sferturile” Ligii Campionilor au fost Iulia Adela Ban și Gál Beatrix Timea. În partida din Liga Campionilor împotriva formației KK Kristal Zrenjanin din Serbia, popicarele mureșene pornesc cu prima șansă pentru intrarea în lupta pentru medalii. Victoria de pe arena proprie cu 6-2 la puncte de echipă, 3430-3175 la numărul total de popice doborâte și 17-7 la manșe câștigate, pentru calificarea în semifinală mureșencele au nevoie de trei victorii în întâlnirile directe, sau de minimum două, cu cel puțin opt manșe câștigate din cele 24.

Popicarii mureșeni se mențin pe locul secund

În cadrul etapei a III-a a Cupei României la popice masculin, desfășurată pe arena din Cluj-Napoca, pe primul loc a încheiat formația gazdă CFR Cluj CSM Câmpia Turzii, cu un rezultat de 3542 popice doborâte, având în Mănel Manea principalul performer al reuniunii, cu un foarte valoros total de 657 p.d. În întrecerea pe echipe, locul secund l-au ocupat băieții de la Electromureș Târgu-Mureș, cu 3270 p.d., cu Kötö Kálmán Dávid în prim plan, care a doborât 627 de popice. Locul al treilea în această etapă l-a ocupat formația CSM Satu-Mare, cu 3234 p.d. la totalul echipei, Vlăduț Țoca fiind cel mai bun jucător (577 p.d.).

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE