FOTO: Elevii de la „Rebreanu”, printre campionii olimpici. Trei premii la concursul naţional „Un condei numit Fair-Play”! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 340 Vizualizări

FOTO: Elevii de la „Rebreanu”, printre campionii olimpici. Trei premii la concursul naţional „Un condei numit Fair-Play”!

Trei elevi ai Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” din Târgu-Mureş se numără printre laureaţii Concursului naţional de literatură şi jurnalism sportiv „Un condei numit Fair-Play”, eveniment ajuns la cea de-a XVII-a ediţie, organizat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) prin Academia Olimpică Română (AOR), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN), prin Inspectoratele Şcolare Judeţene. Gala laureaţilor a avut loc în decursul lunii noiembrie, la Casa Olimpică din Bucureşti.

Astfel, David Simionca a fost premiat la secţiunea Poezie, Lucia Negrea a primit premiu la secţiunea Proză, iar Maria Podar a fost laureată la secţiunea Reportaj. Cei trei premianţi sunt elevi în clasa a IV-a C şi au fost coordonaţi de profesoara Crina Morariu.

„Este foarte important să câştigi o competiţie”

Premiile au fost oferite de Mihai Covaliu, preşedintele COSR, George Boroi, secretarul general al COSR, Iriana Deleanu, membru în Comitetul Executiv al COSR, medaliatele olimpice Ionela Ţîrlea şi Violeta Beclea Szekely,campioni şi medaliaţi olimpici, precum şi alte personalităţi ale lumii sportive şi culturale româneşti.
Mihai Covaliu i-a felicitat pe toţi câştigătorii şi participanţii la ediţia din acest an a concursului „Un condei numit Fair-Play”.

„Arta scrisului este un factor foarte important în viaţa socială a unei naţii şi cred că această armă o vom folosi pentru a-i educa pe cei tineri pentru a-i învăţa lucrurile trainice, de calitate, care au valoare şi consistenţă, iar eu spun că plecăm cu dreptul într-un domeniu în care se poate face performanţă. Este foarte important să câştigi o competiţie pentru că pe lângă premiu câştigi ceva ce nu poţi cuantifica şi anume experienţa de competiţie care te ajută pe tot parcursul vieţii indiferent de domeniul în care vei vrea să obţii performanţe. Vă felicit pe toţi cei care aţi câştigat astăzi, pe cei care au participat la aceasta ediţie şi la cele anterioare, şi pe toţi cei care vă ajută şi vă sprijină să vă puneţi în valoare ideile şi gândurile”, a spus preşedintele COSR.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE