Share
Home / Slider / FOTO: B-Unicii au serbat 99 de ani de Unire

FOTO: B-Unicii au serbat 99 de ani de Unire

“1 Decembrie este o poveste veche, dar spusă în fiecare an. Este o poveste la care penița timpului scrie în fiecare zi.”

Ziua Națională a României este celebrată de români prin diverse activități. B-unicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu-Mureș au marcat acest eveniment alături de soliștii Monica Pârlea și  Ovidiu Furnea.

Monica Pârlea ne-a învățat că:”Tinerețea este o floare rară, dulce dar trecătoare, trece ca o ploaie de vară, ca vântul printre brazi, N-am ce face și nu pot, vremea s-o opresc în loc…..”

Iar Ovidiu Furnea ne-a invitat la o lecție de patriotism: “Române iubește-ți graiul, cântecul, portul și plaiul/ Iubește-ti române țara, munții, apele și marea!/ Țara noastră înflorește când românul o iubește!”

În cadrul evenimentului au fost sărbătoriți și aniversații lunii decembrie.

Dr. Anca FLOREA

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conferința ”100 de ani de medicină în România” la UMFST

Asociația Transilvană pentru Cultură din Târgu-Mureș, împreună cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie …

Share
Share