Home / Invatamant / Dublu eveniment despre protecţia datelor personale, la Universitatea „Petru Maior”

Dublu eveniment despre protecţia datelor personale, la Universitatea „Petru Maior”

Distribuie

Centrul pentru Protecţia Datelor Personale din cadrul Universităţii „Petru Maior” (UPM) din Târgu-Mureş va găzdui joi, 14 decembrie, un curs de pregătire şi o conferinţă naţională în domeniul protecţiei datelor.

Curs…

Cursul de pregătire în domeniul Regulamentului UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal se va desfăşura între orele 9.00 – 13.00.

Taxa de participare la curs este de 500 de lei, în care este inclusă eliberarea unui Certificat de participare şi volumul „Protecția Datelor cu Caracter Personal”, autori prof. univ. dr. Daniel-Mihail Șandru, conf. univ. dr. Nicolae-Dragoș Ploeșteanu şi dr. Irina Alexe.
Cursul va fi susţinut de conf. univ. dr. Nicolae Ploeşteanu, directorul Centrului pentru Protecţia Datelor Personale, împreună cu dr. Irina Alexe şi prof. univ. dr. Daniel-Mihail Şandru.

… şi conferinţă internaţională

Conferinţa Internaţională „Repere naţionale şi internaţionale în domeniul GDPR – Regulamentul General privind Protecţia Datelor” se află la cea de-a doua ediţie şi se va desfăşura între orele 14.00 – 19.00.

Taxa de participare la curs este de 120 de lei, în care este inclusă eliberarea unui Certificat de participare.
„Pregătirea aplicării Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal necesită atât diseminarea regulilor sale, cât și dezbateri la nivel academic. Cadrul de reflecţie, dezbateri, schimburi de bune practici justifică nu doar un interes conjunctural, raportat la o modificare legislativă europeană, dar și aspecte practice ale interpretării și aplicării dreptului. Prima ediție a conferinței, organizată în perioada 17-18 martie 2017 sub egida Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, s-a bucurat de un succes remarcabil, fiind lansat și un volum al conferinței, intitulat ,,Protecția Datelor cu Caracter Personal”, a precizat conf. univ. dr. Nicolae-Dragoș Ploeșteanu.

Înscrierile, prin e-mail
Cele două evenimente sunt organizate în parteneriat cu Asociația Română de Drept și Afaceri Europene și Data Protect Office, iar înscrierile se fac prin e-mail până la data de 10 decembrie 2017, la adresa de e-mail office.cpd@upm.ro, prin indicarea datelor de contact (nume și prenume, adresa de email și număr de telefon).

Plata taxei de participare se va efectua în 24 ore de la confirmarea înscrierii, în contul Data Protect Office – IBAN: RO69BTRLRONCRT0412581901, urmând a se comunica dovada plății. Persoanele care doresc emiterea unei facturi pentru suma achitată, vor indica datele de facturare odată cu comunicarea confirmării plății.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.