Home / Altele / Revista Vinul.Ro apare lunar în română și engleză, cu recomandări de locuri, oameni și gusturi bune

Revista Vinul.Ro apare lunar în română și engleză, cu recomandări de locuri, oameni și gusturi bune

Distribuie

La intrarea în cel de-al zecelea an de la prima ediție tipărită, cea mai veche revistă de vinuri cu apariție lunară din România, Vinul.Ro, devine o publicație bilingvă „de conținut”: recomandări de locuri, destinații turistice, evenimente și oameni de interes, mâncăruri, tradiții locale & idei. Și, firește, de vinuri care pot face faimă țării noastre în fața conaționalilor sau a străinilor care ne vizitează.

 

În afară de abonații Vinul.Ro, care primesc lunar revista în cutiile poștale și beneficiază și de cadouri de abonare, rețeaua de distribuție națională gratuită a fost lărgită și ea, odată cu trecerea la ediția bilingvă: hoteluri și restaurante de top, clădiri de birouri unde activează tineret cosmopolit, wine baruri și alte locații selectate vor găzdui, în fiecare lună prin rotație, un număr de exemplare menite să stârnească – prin calitatea articolelor și imaginilor publicate – interesul pentru savorile culinare, culturale și oenologice ale României.

 

Echipa de jurnaliști și comunicatori reunită sub brandul publicistic Vinul.Ro este responsabilă pentru:

– organizarea concursului anual (aflat deja la a 9-a ediție) Premiile de excelență Vinul.Ro – un demers menit să ofere recunoașterea meritată oenologilor și cramelor care realizează cele mai bune vinuri românești, dar mai ales un instrument util de orientare a consumatorilor și profesioniștilor din restaurante prin multitudinea de produse disponibile pe piață;

– organizarea primei mișcări culturale de promovare a soiurilor autohtone de struguri pentru vin din România – Cercul de Fetească;

– organizarea primului Congres Național de Gastronomie și Vinuri din România – alături de GastroArt.Ro și Chef Nico Lontras;

– publicarea primelor Ghiduri de vinuri din România;

– documentarea (și, în curând, publicarea) primului album de fotogastronomie românească – „Gastronomie românească de secol XXI”

– redactarea a sute de articole și documentări despre vinuri și gastronomie destinate să vadă lumina tiparului în alte publicații partenere;

– sute de evenimente de lansare sau prezentare de vinuri;

prezentări și recenzii de restaurante;

campanii de promovare a consumului de vin în restaurante (Primăvara în rose, Vara în alb, Toamna în roșu șamd)

– sute de degustări & prezentări educative sau comparative de vinuri, destinate profesioniștilor și amatorilor;

consultanță și parteneriate cu restaurante ambițioase, interesate de promovarea ofertei de vinuri și gastronomie (de la redactarea de meniuri până la organizarea și promovarea de evenimente);

comunicare pentru branduri din domeniile producției și comerțului cu vinuri;

– realizarea primei campanii de promovare a valorilor culinare tradiționale din România, în 2005 – Revoluția Pleșcoi.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele de prezență ale companiei

Distribuie Din grijă pentru clienții săi, Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.