Home / Slider / Seară de basm la piscina olimpică

Seară de basm la piscina olimpică

Distribuie

Bazinul Olimpic din cadrul complexului Weekend din Târgu-Mureș va găzdui sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 19.00, cea de-a III-a a ediție a spectacolului intitulat „Noaptea Sirenelor”. Este vorba despre o demonstrație de înot sincron a „Sirenelor” Clubului Sportiv Torpi Târgu-Mureș, un spectacol de gală organizat la sfârșit de an de echipa pregătită de antrenoarea Hegedüs Krisztina. La aceasta vor participa bineînțeles părinții celor 50 de fete ale clubului, colegi sau prieteni, dar accesul este liber pentru orice doritor. Dintre cele 50 de fete înscrise la această demonstrație de eleganță și grație la secția clubului înființată în urmă cu doi ani și jumătate, jumătate dintre componente practică această disciplină doar din luna septembrie, cea mai tânără având 7 ani. Înotul sincron este o disciplină olimpică și echipa din Târgu-Mureș a participat în luna mai a acestui an la prima competiție. Este vorba despre „Cupa Monor” din Ungaria, de unde „sirenele” s-au întors cu 24 de medalii, trei de aur, două de argint și 19 de bronz.

Spectacol și act caritabil

Mai multe amănunte legate de spectacolul organizat de CS Torpi am aflat de la antrenoarea lotului. „Spectacolul de sâmbătă se va derula pe 16 coregrafii, toate inspirate din lumea basmelor, tematica fiind din cele mai frumoase desene animate cunoscute. Pentru cei prezenți vom avea și o prezență surpriză, dar numai fetele știu despre cine este vorba. Va fi o surpriză pentru toți, eu știu doar că este originară din Târgu-Mureș, cu o experiență de 15 ani în înotul sincron”, ne-a furnizat detalii antrenoarea Hegedüs Krisztina. Ea a mai adăugat și faptul că spectacolul are în fiecare an și un rol caritabil. Doritorii pot dona jucării, alimente și dulciuri, care vor fi colectate și oferite pentru case de copii. Veniți așadar alături de „sirene” și copiii nevoiași!

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferință regională pe tema combaterii bullying-ului școlar cu participare națională. Ministrul Educației: „Mesajul este- zero violență în școli!”

Distribuie În România, fenomenul bullying-ului este tot mai prezent în viața academică, acolo unde colectivitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.