„Familia sfântă își caută adăpost”, campanie HIFA Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 207 Vizualizări

„Familia sfântă își caută adăpost”, campanie HIFA

Cu titlul „Familia sfântă își caută adăpost”, asociația noastră inițiază o campanie de sensibilizare și chemare la dialog despre Parcul HIFA, care va însemna locuințe protejate, centru respiro și șansa de a lucra pentru oameni cu dizabilități. Acesta este proiectul cel mai important și cel mai greu de realizat al asociației noastre, dar care ar avea un impact pozitiv pe termen lung asupra sorții viitoare mai sigure a multor persoane cu dizabilități.

Proiectul, prin realizabilitatea lui îndrăzneață, prin alternativele creative și reale pe care le oferă, depășește delimitarea virtuală a asociației noastre, pentru că nu dorim numai soluții pentru 200 de persoane, ci un model de soluții pentru problemele tuturor oamenilor cu dizabilități din Romania și pentru comunitatea aceea, în a cărei comună va fi construită Parcul HIFA.

Nu este un proiect de o singură persoană și nici nu poate fi încadrat între delimitările unei asociații. Ca toate lucrurile, care în complexitatea și magnitudinea lor sunt menite să rezolve mai multe probleme laolaltă, și acesta necesită efortul și colaborarea noastră a tuturor.

Cum am amintit mai sus, „Familia sfântă își caută adăpost” este o campanie de sensibilizare. Crăciunul se apropie. De multe ori nu avem timpul nici să ne oprim o clipă, trecem în grabă prin sărbători făcând față stresați îndatoririlor și treburilor noastre. Crăciunul însă înseamnă mult mai mult. Acest mesaj dorim să-l ducem în acest an la firme, instituții și comunitățile lor de lucrători, care sunt dispuse să ne primească: esența sărbătorii, adevăratul ei înțeles. Cum și-a căutat adăpost familia sfântă, așa își caută adăpost astăzi persoanele cu dizabilități. Întrebarea este numai cum, prin ce mijloace putem să-i primim asigurându-le un cămin sigur, unde nu vor fi singuri, vor beneficia de îngrijire corespunzătoare, păstrându-și totuși viața lor independentă.

Am dori să vorbim despre toate acestea cu și la dumneavoastră, să vă dăruim din lucrările noastre în decursul lunii decembrie. Așteptăm să ne contactați pe numărul 0744-959.990, ca după trecerea Crăciunului flacăra iubirii să nu pălească, ci să ardă în fapte.

SIMON Judit-Gyöngyi

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE